Sark Napisano 20 Marca Zgłoszenie Napisano 20 Marca Cytat Otrzymałeś nagrodę za aktywność w grze: metal: 3.000.000.000 kryształ: 3.000.000.000 deuter: 3.000.000.000 dziękujemy za lojalność! Lojalność. Lojalny nie jestem ale coś tam klikam jakiś czas, nie sądzę by można by się było doliczyć roku ale miesięcy to będzie już wiele Razem 5 miliardów deuteru z groszami. Mój krótki FS kosztuje 50 razy tyle. Wydaje mi się, że serwer dorósł na tyle by dodać 3 zera do tych nagród. Cytuj
Sark Napisano 21 Marca Autor Zgłoszenie Napisano 21 Marca Ale do ilu Aktywność powinna być bardziej wynagradzana Cytuj
kiros Napisano 21 Marca Zgłoszenie Napisano 21 Marca Skoro jestes juz tyle miesiecy to powinienes juz wiedziec jakie sa kwoty Cytuj
wiecznysen Napisano 21 Marca Zgłoszenie Napisano 21 Marca Nagroda za aktywność mimo wszystko jest nędzna 3BLN to max nagroda Przydałoby się więcej urozmaicenia w gierce bo póki co chyba powolna umieralnia jest Cytuj
Dziadekstachu Napisano 23 Marca Zgłoszenie Napisano 23 Marca To ja proszę o wypłacenie nagrody za aktywność za ostatnie pięć lat plus odsetki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi