Sark Posted March 20 Report Posted March 20 Cytat Otrzymałeś nagrodę za aktywność w grze: metal: 3.000.000.000 kryształ: 3.000.000.000 deuter: 3.000.000.000 dziękujemy za lojalność! Lojalność. Lojalny nie jestem ale coś tam klikam jakiś czas, nie sądzę by można by się było doliczyć roku ale miesięcy to będzie już wiele Razem 5 miliardów deuteru z groszami. Mój krótki FS kosztuje 50 razy tyle. Wydaje mi się, że serwer dorósł na tyle by dodać 3 zera do tych nagród.
Sark Posted March 21 Author Report Posted March 21 Ale do ilu Aktywność powinna być bardziej wynagradzana
kiros Posted March 21 Report Posted March 21 Skoro jestes juz tyle miesiecy to powinienes juz wiedziec jakie sa kwoty
wiecznysen Posted March 21 Report Posted March 21 Nagroda za aktywność mimo wszystko jest nędzna 3BLN to max nagroda Przydałoby się więcej urozmaicenia w gierce bo póki co chyba powolna umieralnia jest
Dziadekstachu Posted March 23 Report Posted March 23 To ja proszę o wypłacenie nagrody za aktywność za ostatnie pięć lat plus odsetki
Recommended Posts