dexter97 Posted May 6, 2024 Report Posted May 6, 2024 Siemanko grałem już tu kiedyś pod nickiem anatomik czy jakoś tak nie pamiętam dokładnie. Mam dwa pytania. Dlaczego nie ma southboxa? I czy da się jakoś zmienić ustawienia żeby było widać flote w podglądzie? Quote
Stachu Posted May 7, 2024 Report Posted May 7, 2024 Cześć, nawet zapomniałem o czyms takim jak SouthBox, w zasadzie fajnie jak by wrócił. A co do floty do sprecyzujesz dokładniej o co Ci chodzi? chodzi Ci o aktywne ''loty'' w podglądzie czy jak? Quote
MAESTHRON Posted May 7, 2024 Report Posted May 7, 2024 (edited) Cześć Tak, w zakładce PODGLĄD , mniej więcej na środku strony masz napis WYDARZENIA a obok niego taką ikonkę (odświeżania) kliknij ją a wykaz latających flot się pojawi. Ps. Zapraszam na uniwersum PRIVO Edited May 7, 2024 by MAESTHRON Quote
dexter97 Posted May 7, 2024 Author Report Posted May 7, 2024 Maesthorn dziękuje bardzo właśnie o to mi chodziło. Gram właśnie na privo Quote
Leonardo_da_Vinci Posted May 8, 2024 Report Posted May 8, 2024 SouthBoxa nie ma gdyż nie współgra z tą wersją forum, też nad tym ubolewam. Jak coś się zmieni wróci. Quote
Recommended Posts