dexter97 Napisano 6 Maja Zgłoszenie Napisano 6 Maja Siemanko grałem już tu kiedyś pod nickiem anatomik czy jakoś tak nie pamiętam dokładnie. Mam dwa pytania. Dlaczego nie ma southboxa? I czy da się jakoś zmienić ustawienia żeby było widać flote w podglądzie? Cytuj
Stachu Napisano 7 Maja Zgłoszenie Napisano 7 Maja Cześć, nawet zapomniałem o czyms takim jak SouthBox, w zasadzie fajnie jak by wrócił. A co do floty do sprecyzujesz dokładniej o co Ci chodzi? chodzi Ci o aktywne ''loty'' w podglądzie czy jak? Cytuj
MAESTHRON Napisano 7 Maja Zgłoszenie Napisano 7 Maja (edytowane) Cześć Tak, w zakładce PODGLĄD , mniej więcej na środku strony masz napis WYDARZENIA a obok niego taką ikonkę (odświeżania) kliknij ją a wykaz latających flot się pojawi. Ps. Zapraszam na uniwersum PRIVO Edytowane 7 Maja przez MAESTHRON Cytuj
dexter97 Napisano 7 Maja Autor Zgłoszenie Napisano 7 Maja Maesthorn dziękuje bardzo właśnie o to mi chodziło. Gram właśnie na privo Cytuj
Leonardo_da_Vinci Napisano 8 Maja Zgłoszenie Napisano 8 Maja SouthBoxa nie ma gdyż nie współgra z tą wersją forum, też nad tym ubolewam. Jak coś się zmieni wróci. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi