borsuk Napisano 17 Stycznia Zgłoszenie Napisano 17 Stycznia Jeśli termin bana panie Leonardo_da jest do stycznia 2038r i nie jest błędem to to nie lepiej skasować konto ????
kiros Napisano 17 Stycznia Zgłoszenie Napisano 17 Stycznia Nie nie jest lepiej skasować, jest to ban w kierunku dożywotnim , to że pokazuje do roku 2038 to tylko dlatego że na tym serwerze czas UNiX jest tak ustawiony. Ban pozostaje dlatego żeby uniknąć miltikont. Pozdrawiam
borsuk Napisano 17 Stycznia Autor Zgłoszenie Napisano 17 Stycznia Dożywotni ? Czy aby na pewno chodzi o nie tworzenie multikont a zachowanie konta dla statystyk . To oszukiwanie pozostałych graczy a może i siebie . A moze pokazówka , straszak . Kończyłem grę i chciałem pomóc a kara nieadekwatna do winy - multikonta i tym podobne przewinienia też tak przykładnie a raczej bezsensownie karaliście ?
kiros Napisano 18 Stycznia Zgłoszenie Napisano 18 Stycznia Takie konto nie jest już w statystykach, zanim robi się takie rzeczy to trzeba było sobie odświeżyć co stoi w regulaminie §3 Push
borsuk Napisano 20 Stycznia Autor Zgłoszenie Napisano 20 Stycznia (edytowane) To jeszcze raz ja . Regulamin to regulamin ALE CZY ODNOSI SIĘ DO KAŻDEGO ???? Po kolei było dwóch graczy jeden kończył grę i chciał drugiemu pomóc w rezultacie z gry wyleciało dwóch graczy . Co ciekawe ten co popełnił PUSH wcześniej został obdarowany surką i bana darczyńca i obdarowany nie dostał CIEKAWE regulamin jest chyba jednaki dla wszystkich i nie chodzi o ilość przekazanej surki tylko o fakt złamania regulaminu . Reasumując powinienem być tylko ja przykładnie ukarany a nie PROWOKATOR obdarowany surką . Atakować mnie mógł na każdym etapie zarówno przed jak i po podarowaniu surki . Ban zasadny, chyba jednak nie czytałeś Regulaminu który jest dla wszystkich. L_da_V Edytowane 21 Stycznia przez Leonardo_da_Vinci
borsuk Napisano 21 Stycznia Autor Zgłoszenie Napisano 21 Stycznia (edytowane) Ciekawie obchodzicie pewne niunanse faktu powtórzę = obdarowano mnie wcześniej surka i ani ja jak i osoba obdarowujące bana nie dostali .. Ja nie kwestionuję we wcześniejszej wypowiedzi bana tylko to że jesteście niekonsekwentni w respektowaniu warunków umowy . Czyżby gorszy i lepszy sort ?????????????????????????????? Nie dostaliście gdyż ilość przesyłanego deuteru była zbyt mała aby nałożyć blokadę konta L_da_V Edytowane 21 Stycznia przez Leonardo_da_Vinci
borsuk Napisano 21 Stycznia Autor Zgłoszenie Napisano 21 Stycznia (edytowane) Godzinę temu, borsuk napisał: Ciekawie obchodzicie pewne niunanse faktu powtórzę = obdarowano mnie wcześniej surka i ani ja jak i osoba obdarowujące bana nie dostali .. Ja nie kwestionuję we wcześniejszej wypowiedzi bana tylko to że jesteście niekonsekwentni w respektowaniu warunków umowy . Czyżby gorszy i lepszy sort ?????????????????????????????? Nie dostaliście gdyż ilość przesyłanego deuteru była zbyt mała aby nałożyć blokadę konta L_da_V Proszę nie rozśmieszajcie mnie = ilość deuteru za mała ????? aby założyć blokadę . Pewnie jeszcze jedna jednostka deuteru i byłby ban ...... Czyli niejednoznaczny regulamin dający adminom furtke do powiedzmy wybiórczego traktowania zasad. Czytałem wcześniejsze odwołania od bana innych graczy i nie wnikając w meritum ich spraw rozpatrzenie bana bez wcześniejszego kontaktu w celu wyjaśnienia problemu z ukaranym . To można nazwać sądem kapturowym lub jeszcze krótko === BO TAK === i koniec. Mam nadzieję że jeszcze grajacy w naprawdę dobrze napisaną grę czytając odwołania mają niezły ubaw i chwilę refleksji czy wszystko jest ok. Temat zamykam dalsze opinie są bezcelowe. za przesył 2.999.098.449.770 deu BLOKADY nie ma za ponad 140.000.000.000.000. BLOKADA JEST i nie rozumiem po co drążyć temat L_da_V Edytowane 21 Stycznia przez Leonardo_da_Vinci
Rekomendowane odpowiedzi