Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie nie jest lepiej skasować, jest to ban w kierunku dożywotnim , to że pokazuje do roku 2038  to tylko  dlatego że na tym serwerze czas UNiX jest tak ustawiony. Ban pozostaje  dlatego żeby uniknąć miltikont.

Pozdrawiam 

Napisano

Dożywotni ? Czy aby na pewno chodzi o nie tworzenie multikont a zachowanie konta dla statystyk . To oszukiwanie pozostałych graczy a może i siebie . A moze pokazówka , straszak . Kończyłem grę i chciałem pomóc a kara nieadekwatna do winy - multikonta i tym podobne przewinienia też tak przykładnie a raczej bezsensownie  karaliście ?

Napisano

Takie konto nie jest już w statystykach,  zanim robi się takie rzeczy to trzeba było sobie odświeżyć co stoi w regulaminie §3 Push

Napisano (edytowane)

To jeszcze raz ja . Regulamin to regulamin ALE  CZY ODNOSI SIĘ DO KAŻDEGO ????

Po kolei  było dwóch graczy jeden kończył grę i chciał drugiemu pomóc w rezultacie z gry wyleciało dwóch graczy . Co ciekawe ten co popełnił PUSH wcześniej został obdarowany surką i bana darczyńca i obdarowany nie dostał CIEKAWE regulamin jest chyba jednaki dla wszystkich i nie chodzi o ilość przekazanej surki tylko o fakt złamania regulaminu .

Reasumując  powinienem być tylko ja przykładnie ukarany a nie PROWOKATOR obdarowany  surką . Atakować mnie mógł na każdym etapie zarówno przed jak i po podarowaniu surki .

Ban zasadny, chyba jednak nie czytałeś Regulaminu który jest dla wszystkich.  L_da_V

Edytowane przez Leonardo_da_Vinci
Napisano (edytowane)

Ciekawie obchodzicie pewne niunanse faktu powtórzę = obdarowano mnie wcześniej  surka i  ani ja jak i osoba obdarowujące bana nie dostali .. Ja nie kwestionuję we wcześniejszej wypowiedzi bana tylko to że jesteście niekonsekwentni w respektowaniu warunków umowy .  Czyżby gorszy i lepszy sort ??????????????????????????????

Nie dostaliście gdyż ilość przesyłanego deuteru była zbyt mała aby nałożyć  blokadę konta  L_da_V

Napisano (edytowane)
Godzinę temu, borsuk napisał:

Ciekawie obchodzicie pewne niunanse faktu powtórzę = obdarowano mnie wcześniej  surka i  ani ja jak i osoba obdarowujące bana nie dostali .. Ja nie kwestionuję we wcześniejszej wypowiedzi bana tylko to że jesteście niekonsekwentni w respektowaniu warunków umowy .  Czyżby gorszy i lepszy sort ??????????????????????????????

Nie dostaliście gdyż ilość przesyłanego deuteru była zbyt mała aby nałożyć  blokadę konta  L_da_V

Proszę nie rozśmieszajcie mnie = ilość deuteru za mała ????? aby założyć blokadę . Pewnie jeszcze jedna jednostka deuteru i byłby ban ...... 

Czyli niejednoznaczny regulamin dający adminom furtke do powiedzmy wybiórczego traktowania zasad.

Czytałem wcześniejsze odwołania od bana innych graczy i  nie wnikając w meritum ich spraw rozpatrzenie bana bez wcześniejszego kontaktu w celu wyjaśnienia problemu z ukaranym .

To  można nazwać sądem kapturowym lub jeszcze krótko ===  BO   TAK === i koniec.

Mam nadzieję że jeszcze grajacy w naprawdę dobrze napisaną grę czytając odwołania mają niezły ubaw  i  chwilę  refleksji czy wszystko jest ok.

Temat zamykam dalsze opinie są bezcelowe.

za przesył 2.999.098.449.770 deu BLOKADY nie ma

za ponad 140.000.000.000.000. BLOKADA JEST  i nie rozumiem po co drążyć temat  L_da_V

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.