vantage Napisano 22 Listopada 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2023 (edytowane) Wiadomo, że na starych nikt już grać nie będzie, bo bez sensu - nie wałkujmy tego... Więc pytanie czy będzie w tym roku nowe universum? - Da to chociaż jakieś ożywienie na jakiś czas Edit: A tak mi się jeszcze przypomniało. Pasowało by zmienić pojemności Budynków>Magazyn met, kr, dex. Przynajmniej x4?? Edytowane 22 Listopada 2023 przez vantage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 23 Listopada 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 Nie w tej chwili nie planuje nowego uni, a co do budynków i magazynów to też nie będzie nic zwiększane, bo ile by nie zwiększyć to znajdzie się ktoś kto będzie chciał więcej, na i kontach i tak jest już powiększona pojemność. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vantage Napisano 24 Listopada 2023 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2023 Dzięki za odpowiedź. Odpowiedz wyczerpująca. Można zamknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadekstachu Napisano 25 Listopada 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2023 A tak dla utrzymania graczy na tym Ogame, może zwiększyć nagrody dla graczy za aktywność w grze i zwiększyć sumę deuteru w zadaniach tygodniowych i miesięcznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 26 Listopada 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 Sorry ale ile by nie było, to za jakiś czas przyjdzie znowu ktoś inny i znowu będzie chciał więcej, to nie prowadzi do niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadekstachu Napisano 26 Listopada 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 Nie Kiros to na One wprowadź bank w 100% albo zlikwiduj go całkowicie. Dla graczy na uni One to jest istotne, bo tam nic się nie dzieje a każda nagroda za aktywność powinna być nagradzana i w zadaniach tam i wszędzie. Co do nowych uni to się staczamy do przepaści w dół, kiedyś to był problem zrobić kolonie bo nie było miejsca jak na uni 2. Nie mówiąc o farmach jak teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyniu Napisano 21 Lutego Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego Chcialem założyć podobny temat ale widze, ze nie dawno juz taki powstał wiec pisze tutaj. Założyłem konta na wszystkich uni i za przeproszeniem wieje tam nuda, moze rzeczywiście wystartowanie nowego uni dalo by tchnienie w ta grę. Ja sam chętnie bym zaczął od nowa grać w to gu*no. Mysle, ze nie jestem jedyna osoba która chciala by zagrac ale jednoczesnie zeby byla wyrownana walka. Moze starzy gracze takze by pozakładali konta i wrocily by stare dobre czasy w tej grze Pozdrawiam Pershing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi