Anorexia999 Napisano 12 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2023 500 baniek to nie jest tak strasznie duzo,podejrzewam ze gracze ze starych Uni i nawet z U10 maja sporo.Na U2021 tez maja sporo co nie ktorzy,prawda Rafson. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AiSeN Napisano 12 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2023 Wysłałem screna z konta które jest nieaktywne od 2 lat i ma jedną planetę, więc aktywne konta mogą miec 2,3x więcej Tempy dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafson Napisano 12 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2023 27 minut temu, Anorexia999 napisał: 500 baniek to nie jest tak strasznie duzo,podejrzewam ze gracze ze starych Uni i nawet z U10 maja sporo.Na U2021 tez maja sporo co nie ktorzy,prawda Rafson. dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafson Napisano 12 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2023 10 minut temu, AiSeN napisał: Wysłałem screna z konta które jest nieaktywne od 2 lat i ma jedną planetę, więc aktywne konta mogą miec 2,3x więcej ale miom zdanie konta nieaktywne muszą byś skasowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafson Napisano 12 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2023 Wnioski które są już złożone to miło by było jak były by rozpatrzone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anorexia999 Napisano 12 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2023 19 minut temu, AiSeN napisał: Wysłałem screna z konta które jest nieaktywne od 2 lat i ma jedną planetę, więc aktywne konta mogą miec 2,3x więcej Dobrze zgodze sie z tym ale wiekszosc ma surowce z roznych zrodel.wiadomo chyba jakich.Czesc tych graczy prawdopodobnie juz nie gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafson Napisano 12 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2023 4 minuty temu, Anorexia999 napisał: Dobrze zgodze sie z tym ale wiekszosc ma surowce z roznych zrodel.wiadomo chyba jakich.Czesc tych graczy prawdopodobnie juz nie gra dlatego musi być kasacja tych kont !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AiSeN Napisano 12 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2023 Właśnie nieaktywne konto (iI) powinny być przenoszone. Na nowych uniach nie masz (iI) tka rozwiniętych jak na starych. Dzięki temu przynajmniej jest co okradać przeniesienie tego spowoduje większy sens okradania aktualnie. Na u8 dziennie około 3-5BLD można okraść przy nie dużym wysiłku. Tu powinno być tak ja ogame i jak widać po liczbach ludzi jaka tam jest się to sprawdza. Wszystkie stare uni złączone w jedno, nowe uni które wychodzą co pół roku są po 3-5 latach łączone do jednego głównego i tak w kółko. Tutaj to samo powinno być czyli kasacja wszystkich zbanowanych kont co zwolni mase pól na w galaktykach dodatkowo wywalenie botów co również zwolni miejsce dzięki czemu łatwiej jest o przenoszenie graczy na jedno uni. Zrobienie jednego głównego Uniwesum i dwóch nowych gdzie jedno jest z astatami drugie bez dzięki czemu masz wtedy wszystko dla wszystkich i ktoś kto nie chce grać na uni gdzie jest aeria surowce do kupienia gram na takim Ci co chce grać z tym grają na takim i tyle z komplikacji. Tempy dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafson Napisano 12 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2023 no czas pokarze i zobaczymy co sie wydarzy ...bo jak na razie to tak jak już wspominałem wcześniej tylko kilku graczy się wypowiada...myślę że Kiros cos napisze więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tempy Napisano 12 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2023 38 minut temu, AiSeN napisał: Tu powinno być tak ja ogame i jak widać po liczbach ludzi jaka tam jest się to sprawdza. Wszystkie stare uni złączone w jedno, nowe uni które wychodzą co pół roku są po 3-5 latach łączone do jednego głównego i tak w kółko. Tutaj to samo powinno być czyli kasacja wszystkich zbanowanych kont co zwolni mase pól na w galaktykach dodatkowo wywalenie botów co również zwolni miejsce dzięki czemu łatwiej jest o przenoszenie graczy na jedno uni. Zrobienie jednego głównego Uniwesum i dwóch nowych gdzie jedno jest z astatami drugie bez dzięki czemu masz wtedy wszystko dla wszystkich i ktoś kto nie chce grać na uni gdzie jest aeria surowce do kupienia gram na takim Ci co chce grać z tym grają na takim i tyle z komplikacji. Tak samo uważam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafson Napisano 12 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2023 Kiros , dzięki za rozpatrzenie wniosku i szybkie działanie. Tak to powinno wyglądać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AiSeN Napisano 12 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2023 @kiros niesamowity jesteś że dajesz mi ostrzeżenia hahahaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafson Napisano 12 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2023 4 minuty temu, AiSeN napisał: @kiros niesamowity jesteś że dajesz mi ostrzeżenia hahahaa też otrzymałem ..za to chyba że sie udzielamy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 12 Sierpnia 2023 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2023 10 minut temu, AiSeN napisał: @kiros niesamowity jesteś że dajesz mi ostrzeżenia hahahaa 5 minut temu, Rafson napisał: też otrzymałem ..za to chyba że sie udzielamy na forum Moze i piszecie sporo ale nie czytacie regulaminu, obowiazuje on kazdego Cytat §III. Wątki, Posty i Spam 2.1. Nie pisz postu pod postem, jeżeli uznasz, że jest taka potrzeba, użyj opcji edytuj. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafson Napisano 12 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2023 2 minuty temu, kiros napisał: Moze i piszecie sporo ale nie czytacie regulaminu, obowiazuje on kazdego " §III. Wątki, Posty i Spam 2.1. Nie pisz postu pod postem, jeżeli uznasz, że jest taka potrzeba, użyj opcji edytuj. " Pozdrawiam to jest wszystko spowodowane emocjami i nikt nie myślał o edytowaniu postów...zdarza się najlepszym też...Sorrki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 12 Sierpnia 2023 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2023 no to mam nadzieje ze to ostrzezenie zostanie w pamieci i nie bedzie sie powtarzalo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadekstachu Napisano 12 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2023 Kiros jak masz przenieść konta to wszystkie bez wglądu czy jest gracz aktywny czy nie podzielić unie 2020 do 21 unia 8 do privo i kto kasuje stare konto przeniesienie astatów trytu i banku i zwrot wydatku za budynki obronę do jednego miesiąca do tyłu. konta nie aktywne są potrzebne jako farmy bo nie ma nic na nowych uniach jak privo puste galaktyki. 14 godzin temu, Dziadekstachu napisał: Kiros jak masz przenieść konta to wszystkie bez wglądu czy jest gracz aktywny czy nie podzielić unie 2020 do 21 unia 8 do privo i kto kasuje stare konto przeniesienie astatów trytu i banku i zwrot wydatku za budynki obronę do jednego miesiąca do tyłu. konta nie aktywne są potrzebne jako farmy bo nie ma nic na nowych uniach jak privo puste galaktyki. Zero Astatów, z automatu rozmieścić planety po galaktykach jak za dawnych czasów. Cytat Kiros podania powinno wysyłać się na maila a nie pokazywać publicznie, na Forum co mają gracze dla innych graczy. Wstyd i żenada !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 13 Sierpnia 2023 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2023 Cytat Napisano 14 godzin temu · IP Kiros jak masz przenieść konta to wszystkie bez wglądu czy jest gracz aktywny czy nie podzielić unie 2020 do 21 unia 8 do privo i kto kasuje stare konto przeniesienie astatów trytu i banku i zwrot wydatku za budynki obronę do jednego miesiąca do tyłu. konta nie aktywne są potrzebne jako farmy bo nie ma nic na nowych uniach jak privo puste galaktyki. 14 godzin temu, Dziadekstachu napisał: Kiros jak masz przenieść konta to wszystkie bez wglądu czy jest gracz aktywny czy nie podzielić unie 2020 do 21 unia 8 do privo i kto kasuje stare konto przeniesienie astatów trytu i banku i zwrot wydatku za budynki obronę do jednego miesiąca do tyłu. konta nie aktywne są potrzebne jako farmy bo nie ma nic na nowych uniach jak privo puste galaktyki. Zero Astatów, z automatu rozmieścić planety po galaktykach jak za dawnych czasów. Cytat Kiros podania powinno wysyłać się na maila a nie pokazywać publicznie, na Forum co mają gracze dla innych graczy. Wstyd i żenada !!! Po pierwsze nie czytasz regulaminu ani gry, ani forum, w dodatku warunkow wniosku tez nie przeczytales dokladnie bo nikt nie kazal Ci pisac ile masz BLN czy floty a jedynie koordynaty matki i nick w grze, to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadekstachu Napisano 13 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2023 Kiros kiedyś z uni 5 na unie 8 pisało się podanie do administratora na wiadomość w grze pozdrawiam. Miłej niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 13 Sierpnia 2023 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2023 Nie, ja to robilem i wygladalo to dokladnie jak teraz, TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Użytkownik H Napisano 29 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2023 W jaki sposób likwidowane konto jest przeliczane na astaty? (w przypadku przeniesienia konta na nowe uniwersum, na którym już się posiada konto i chce się je zlikwidować) Jaki jest przelicznik? Co jest przeliczane - tylko punkty, czy też surowce w banku, tryt, dotychczasowe astaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 31 Sierpnia 2023 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2023 Widać, nie czytamy regulaminu § 4 Warunki zawierania i rozwiązywania umów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 31 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2023 ja od siebie tylko dodam że czytanie ułatwia życie i to zdecydowanie. Wszelakie umowy i regulaminy dla zasady i naszego bezpieczeństwa powinniśmy czytać dokładnie a nie tylko dalej dalej i rozumiem. Miłego dnia wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Użytkownik H Napisano 2 Września 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2023 "§ 4 Warunki zawierania i rozwiązywania umów " Gdzie jest ten regulamin? Daj jakiegoś linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 2 Września 2023 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2023 Powaznie? a co potwierdzasz przy kazdym logowaniu sie w grze i przy rejestracji? PRzejzyj sobie strone glowna, naprawde warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi