Anorexia999 Napisano 1 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2023 Witam,jak w temacie,czy jakiekolwiek Uni posiada SGO? czy tylko operator rzadzi a raczej wlasciciel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafson Napisano 2 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2023 Dobre pytanie... Na odpowiedź trochę czasu się poczeka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jupik Napisano 2 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2023 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 2 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2023 Wywalone ma niestety Administrator na nas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anorexia999 Napisano 2 Czerwca 2023 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2023 a czy istnieje jakikolwiek inny operator gry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafson Napisano 3 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2023 tego to nie wiem ...może kiedyś się dowiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 4 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2023 Raczej nie ma nikogo więcej oprócz Kirosa, na pytania z zakładki "Kontakt" nikt nie odpowiada, na forum na odpowiedź w temacie czekasz i nie dostajesz odpowiedzi praktycznie, jedynie na prv odpisuje jak chodzi o coś co lezy w jego interesie, poza tym nie doczekasz się na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 4 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2023 ja na uni 8 jestem ale tylko tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadekstachu Napisano 7 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2023 Spokojnie może operator pojechał na urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 7 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2023 Wieczny urlop będzie miał za jakiś czas jak dalej takie zainteresowanie serwerem będzie z jego strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafson Napisano 16 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2023 Cisza non stop ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 16 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2023 ja jestem prawie codziennie a czasami nawet częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafson Napisano 16 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2023 to nie zmienia faktu że z grą jest non stop cisza i brak rozwoju.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadekstachu Napisano 18 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2023 Panowie jaka cisza Administrator wróci z urlopu i będzie głośno i wesoło z radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafson Napisano 18 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2023 Dobry kawał kabaretowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 18 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2023 W porównaniu do tego co było za Desuxa to i tak rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafson Napisano 18 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2023 ale to nie zmienia faktu że jest słabo nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 18 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2023 Opinia graczy jest ważna, myślę ze wódz weźmie ją do serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafson Napisano 18 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2023 Abyś miał rację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AiSeN Napisano 18 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2023 Nic tu się nie zmieni a jak ktoś myśli że będzie inaczej to lepiej żeby się już obudził Tempy dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadekstachu Napisano 18 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2023 AiSeN ty jesteś prorokiem, nie wiedziałem o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AiSeN Napisano 18 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2023 (edytowane) No raczej upadek był przewidziany 2 lata temu i patrząc na to że teraz gra max 5 osób to Tak jestem prorokiem Edytowane 18 Czerwca 2023 przez AiSeN Tempy dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafson Napisano 19 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2023 no tak gra kilka osób ale jak długo jeszcze ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 19 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2023 ta gra jest nieśmiertelna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafson Napisano 20 Czerwca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2023 Nic nie jest nieśmiertelne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi