Alien69Blaster Posted February 24 Report Share Posted February 24 Witam. Przeszukałem Forum, i nie znalazłem podobnego wpisu odnośnie Uni One. A jeśli przeoczyłęm coś - wybaczcie duplikat, powtórkę.. Rozkładając planety zacząłem od jednej gali, i tak ileś tam planet nastawiałem, przynosiły zyski i fun, ale stwierdziłem że lepiej jednak poprzenosić troche, zmodyfikować i zamiast w jednej Gali to w rożnych ale poszukać dużych planet 380+ Na razie mogę mieć tylko 17 planet, i tyle skolonializowane. Czy w tym Uni zostało zmienione, zmodyfikowane odzyskiwanie części surowców za burzenie kolonii? Czy burząc przepada wszystko bezpowrotnie - nic nie zwróci sie z inwestycji w budynki, kopalnie? Burząc pojedyńcze budynki widzę poniesione koszta, a nie dodatkowy zysk. Mam 8 planet 200-300 pól. Wole już chyba zburzyć i od nowa szukać i budować, niż Terraformem rozszerzac takie małe planetki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziadekstachu Posted February 26 Report Share Posted February 26 Alien69Blaster Twoja strata było trzeba szukać większych kolonii, teraz jak skasujesz kolonie tracisz wszystko i zaczynasz od nowa. Alien69Blaster 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien69Blaster Posted February 26 Author Report Share Posted February 26 Spoko - No trochę strata, ale to nic - taka gra Dzięki. Jest więcej zabawy hihi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts