Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam 

Zapewne nie tylko ja zauważyłem pewne zmiany i "usprawnienia" na forum.  Zmiany ciezko powiedzieć czy na lepsze czy na gorsze , ale napewno mający jakis cel . Początek końca  narzekania na czacie , może  nie zawsze były to konstruktywne uwagi, lecz to zawsze głos użytkowników. 

Jeśli ktoś ma ochotę moze sie wypowiedzieć  na temat tych zmian, komentarz admina również jest mile widziany. 

Pozdrawiam  

Napisano
Rookie

Witam 

Zapewne nie tylko ja zauważyłem pewne zmiany i "usprawnienia" na forum.  Zmiany ciezko powiedzieć czy na lepsze czy na gorsze , ale napewno mający jakis cel . Początek końca  narzekania na czacie , może  nie zawsze były to konstruktywne uwagi, lecz to zawsze głos użytkowników. 

Jeśli ktoś ma ochotę moze sie wypowiedzieć  na temat tych zmian, komentarz admina również jest mile widziany. 

Pozdrawiam

Napisano

Niestety ostatnio było sporo problemów z forum,  sami zresztą widzieliście,  a było to spowodowane tym że producent tego forum IPB przeszedł  na php8 i wyszło kilka problemów z tym.  Niestety wtyczka z chatboxem nie działa w tej wersji i musimy czekać aż zostanie ona zaktualizowana.

Pozdrawiam 

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.