Remballo Napisano 28 Grudnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2022 Witam Zapewne nie tylko ja zauważyłem pewne zmiany i "usprawnienia" na forum. Zmiany ciezko powiedzieć czy na lepsze czy na gorsze , ale napewno mający jakis cel . Początek końca narzekania na czacie , może nie zawsze były to konstruktywne uwagi, lecz to zawsze głos użytkowników. Jeśli ktoś ma ochotę moze sie wypowiedzieć na temat tych zmian, komentarz admina również jest mile widziany. Pozdrawiam wiecznysen dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remballo Napisano 28 Grudnia 2022 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2022 Witam Zapewne nie tylko ja zauważyłem pewne zmiany i "usprawnienia" na forum. Zmiany ciezko powiedzieć czy na lepsze czy na gorsze , ale napewno mający jakis cel . Początek końca narzekania na czacie , może nie zawsze były to konstruktywne uwagi, lecz to zawsze głos użytkowników. Jeśli ktoś ma ochotę moze sie wypowiedzieć na temat tych zmian, komentarz admina również jest mile widziany. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecznysen Napisano 28 Grudnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2022 Fajnie gdyby wrócił chatbox przynajmniej byłoby wiadomo komu się nowe uni podoba i wgl cokolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 28 Grudnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2022 Niestety ostatnio było sporo problemów z forum, sami zresztą widzieliście, a było to spowodowane tym że producent tego forum IPB przeszedł na php8 i wyszło kilka problemów z tym. Niestety wtyczka z chatboxem nie działa w tej wersji i musimy czekać aż zostanie ona zaktualizowana. Pozdrawiam Leonardo_da_Vinci dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 29 Grudnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2022 Dokładnie musimy uzbroić się w cierpliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi