0ne Napisano 11 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 czy Administracja zwróci flote która znikłeła na FS'sie ? lub równowartość w surce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 11 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 Tak, dotknięte zostało Universum privo oraz 2020, niestety po restarcie wyskoczył błąd w bazie danych z flotami, właśnie biorę się za wgrywanie backupu z przedwczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 11 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 A wiec backup z 09.08.22 na uni privo oraz 2020 zakończony powodzeniem, dodatkowo za ten stres każdy kto miał lub jeszcze ma vacubulatory, to przedłużyłem czas o 10 dni. Przepraszam za kłopot i życzę udanej gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LadyDeath Napisano 11 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 3 minuty temu, kiros napisał: A wiec backup z 09.08.22 na uni privo oraz 2020 zakończony powodzeniem, dodatkowo za ten stres każdy kto miał lub jeszcze ma vacubulatory, to przedłużyłem czas o 10 dni. Przepraszam za kłopot i życzę udanej gry Miły gest z Twojej strony ... Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0ne Napisano 11 Sierpnia 2022 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2022 spo 13 minut temu, kiros napisał: A wiec backup z 09.08.22 na uni privo oraz 2020 zakończony powodzeniem, dodatkowo za ten stres każdy kto miał lub jeszcze ma vacubulatory, to przedłużyłem czas o 10 dni. Przepraszam za kłopot i życzę udanej gry spoko dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jupik Napisano 12 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2022 A wiec backup z 09.08.22 na uni privo oraz 2020 zakończony powodzeniem, dodatkowo za ten stres każdy kto miał lub jeszcze ma vacubulatory, to przedłużyłem czas o 10 dni.Przepraszam za kłopot i życzę udanej gry Moje pytanie ;w moim przypadku stracilem czas z badania i surowce wydane w budynki -nie bylo to pare milionow ,na czcie wpisalej jakie to budynki ,co z tym administracja zrobi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jupik Napisano 12 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2022 11 minut temu, Jupik napisał: A wiec backup z 09.08.22 na uni privo oraz 2020 zakończony powodzeniem, dodatkowo za ten stres każdy kto miał lub jeszcze ma vacubulatory, to przedłużyłem czas o 10 dni.Przepraszam za kłopot i życzę udanej gry Moje pytanie ;w moim przypadku stracilem czas z badania i surowce wydane w budynki -nie bylo to pare milionow ,na czcie wpisalej jakie to budynki ,co z tym administracja zrobi ? Komunikat gry Wykonałeś(aś) za mało ataków, aktualnie potrzeba jeszcze 1598 aby ukończyć to zadanie -nawet tu teraz sprawdzilem bylo ponizej 1000 poszlo pare godz farmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LadyDeath Napisano 12 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2022 Każdy coś stracił...czy to surowce z wydobycia czy budynki, czy tryt czy nawet dex z expo. Ludzie to tylko gra, a wy zachowujecie się jakby była częścią Waszego życia. Kilka cyferek i wielki lament. Puszczam się co godzinę (gregx bez komentarza Oki?) na Expo i nie marudzę ile dexu mogło wpaść i ile straciłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vehnaton Napisano 12 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2022 To tylko cyferki nie ma co panikować na pewno szybko to nadrobisz a i pewnie zrobisz to lepiej Pozdrawiam i miłego klikania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 12 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2022 Musiałem wgrac dane z takiego momentu kiedy było wszystko w porządku, na tym polega backup. Po za tym czas badań nie mógł się zmienić jeśli zostały one puszczone przed 9.8.22 przed północą i tak samo budynki. W sumie straciło się tylko z farmienia i ekspedycji, ale ile tego mogło być skoro serwer się wieszał cały czas i było to nie możliwe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jupik Napisano 12 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2022 stracony czas to jest możliwe -rekompensata powinna wszystkich graczy obejmowac nie tylko tych co szanowna administracja preferuje tzn --placacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LadyDeath Napisano 12 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2022 Kupiłam vacu za astaty w promocji...to kto w końcu stracił? Ten co płaci czy ten co nie płaci a chce być traktowany jakby płacił...Nie pisze tego złośliwie, bo Ty zacząłeś o ludziach którzy płacą...na rzecz utrzymania serwera i włożonej pracy w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reks Napisano 12 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2022 2 godziny temu, Jupik napisał: stracony czas to jest możliwe -rekompensata powinna wszystkich graczy obejmowac nie tylko tych co szanowna administracja preferuje tzn --placacych Jaki stracony czas? Przecież serwer zacinał i nie dało się nic zrobić. To że siedziałeś przed białym monitorem masz dostać rekompensatę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadekstachu Napisano 12 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2022 Panowie proszę o uśmiech to tylko gra jakoś to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi