EL_PISTOLERO Napisano 25 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2021 Nie będę się rozgałęział bo każdy wie zapewne o co chodzi w skrócie i na szybko w zadaniach tygodniowych nie liczy zadań ekspedycji falangi i znalezienia oficera jeden z moich sojuszników zgłosił problem na pw i uzyskał odp że podlicza się co 1h aczkolwiek ja oficera trafiłem o 8 rano a drugiego godzinę temu i nadal pokazuje mi że muszę trafić oficera a ekspedycji wykonać 250.... może warto było by coś z tym zrobić by można było je robić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matras Napisano 25 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2021 Pewnie jest jak piszesz z oficerami ale na penwo mimo wysyłania kolejnych ekspedycji nadal mam ich 250 do wykonania. to bład potwierdzam Inne błędy to brak automatycznego powrotu do kupowania skrzynek jak w darmowej trafisz 30% zniżki na paliwo. Kolejny błąd w zadaniach to gdy naciśniesz link <<Powrót ładuje się poprzednia strona jako kolejne okno... w oknie mamy dwa lewe menu gru w kolejnych frame-ach Dyslektyczny jest też Komunikat "Każdą skszynkę można kupić tylko raz dziennie, proszę spróbować jutro" a gdzie jest to chyba wiadomo. Fajnie że gra nie stagnuje i się rozwija ale bęady trzeba kosić na bieżąco i administracja nie może karać za ich wykorzystywanie szczególnie wtedy gdy sama ignoruje ich istnienie po wielokroć i ich nie poprawia. Taki kuriozum jest licznik wiadomości niedopracowany i nawet jak popkazuje zero to nie oznacza to żę że nie ma wiadomości do odczytania, zero powinno być też linkiem do wiadomości bo jest tyko licznikiem nieodczytanych czyli inaczej nowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 25 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2021 Witam, wybaczcie ze tak późno ale wcześniej nie moglem. Falangi zostały właśnie poprawione, a co do ilości ekspedycji i oficerów to było moje niedopatrzenie które tez właśnie poprawiłem z raz na 24h na co godzinę, po kolejnej pełnej godzinie powinno działać poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xcabeva Napisano 26 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2021 w zadaniu tygodniowym - uzbieraj 10.000 trytu jak chce sprawdzić ile mi zostało to wyświetla taki komunikat Komunikat gry Aby ukonczyć to zadanie musisz zebrać jeszcze 210.744 trytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman Napisano 26 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2021 Na U10 wczoraj przed 23:30 (1,5 godziny po resecie) zaliczyło mi 250 ekspedycji w tygodniowych, to by oznaczało że mam przynajmniej 250 slotów, lub 125 jeśli zaliczyłoby te pół godziny. A w miesięcznych 1500 eksp, co by dało (od początku startu zadań około 64 godziny) minimum 23 sloty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tempy Napisano 27 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2021 Mnie też jakieś ekspedycje zaliczyło a nic nie wysyłałem . I co teraz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AiR Napisano 24 Marca 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2022 W dniu 26.04.2021 o 08:44, Voldemord napisał: w zadaniu tygodniowym - uzbieraj 10.000 trytu jak chce sprawdzić ile mi zostało to wyświetla taki komunikat Komunikat gry Aby ukonczyć to zadanie musisz zebrać jeszcze 210.744 trytu Na uni privo cały czas tak pokazuje dziś od rana mając 0 trytu uzbierałem ponad 20k a w zadaniu pokazuje że muszę uzbierać jeszcze 11k by zaliczyć z eksp i falangami to samo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafson Napisano 21 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2023 Na uni 21 nie zalicza zadań zróbcie coś z tym albo zlikwidujcie zadania bo to bezsensu jak robisz je i poświęcasz czas na nic... Więc do dziela szefostwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadekstachu Napisano 21 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2023 W dniu 24.03.2022 o 18:39, AiR napisał: Na uni privo cały czas tak pokazuje dziś od rana mając 0 trytu uzbierałem ponad 20k a w zadaniu pokazuje że muszę uzbierać jeszcze 11k by zaliczyć z eksp i falangami to samo.... Jak sprzedasz tryt to musisz dozbierać to co sprzedałeś żeby zaliczyć zadanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafson Napisano 21 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2023 To jest śmieszne, niech coś z tym zrobią bo aż się nie chce nic klikać, wiecznie coś z tą grą..... Masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 24 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2023 Tak jak dziadekstachu powiedział, tryt aby zaliczyć, nie można go sprzedać. Na niektóre zadania trzeba poczekać aż zostaną przeliczone statystyki czyli do pełnej godziny lub następnego dnia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafson Napisano 24 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2023 Zadanie 11, zakładka Flota zostało wykonane 20 lipca po 19 godz i teraz mi wytłumacz co jest grane. Zadania miesięcznie po 15 atakow na % nie odejmuje czyli nie zalicza... To też mi wyjaśni. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadekstachu Napisano 24 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2023 Kiros co do zadań za nagrody byś zmienił kwoty za nagrody bo inflacja idzie do góry to surówka powinna też być wyższa w zadaniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga Napisano 24 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2023 Oglądałam ostatnie debaty od 6 miesięcy. Dużo narzekają twierdząc że na forum widać 6 osób reszta ma ta grę gdzieś , tylko my się wypowiadamy. To nieprawda doceniamy pracę wkład gra musi istnieć , marudy będą marudzić co by się nie działo . Dla mnie jako gracza który gra liczy się gra znajomi a nie bjadolenie czy błędy gry dzieci się cieszą zwłaszcza gdy są bonusy takie jak na ekspedycji 2x tryt czy 4x tryt . Podsumuje gra warta uwagi Bonusy zmusiły by moje dzieci postawiły jakąś flotę Może więcej bonusów zmusi i stawiania flot A rekinów do polowań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafson Napisano 24 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2023 26 minut temu, aga napisał: Oglądałam ostatnie debaty od 6 miesięcy. Dużo narzekają twierdząc że na forum widać 6 osób reszta ma ta grę gdzieś , tylko my się wypowiadamy. To nieprawda doceniamy pracę wkład gra musi istnieć , marudy będą marudzić co by się nie działo . Dla mnie jako gracza który gra liczy się gra znajomi a nie bjadolenie czy błędy gry dzieci się cieszą zwłaszcza gdy są bonusy takie jak na ekspedycji 2x tryt czy 4x tryt . Podsumuje gra warta uwagi Bonusy zmusiły by moje dzieci postawiły jakąś flotę Może więcej bonusów zmusi i stawiania flot A rekinów do polowań Dobre dobre.... Ale faktów nie zmienisz i to jest smutne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadekstachu Napisano 24 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2023 Rafson trzeba mieć nadzieje ze Kiros się pochyli nad grą - bonusami itp żeby tu ludzie dalej grali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafson Napisano 26 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2023 Kiros, kiedy na uni21 będą się zaliczały zadania miesieczne itd?????? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 26 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2023 Jak już pisałem, na niektóre zadania trzeba czekać do pełnej godziny lub następnego dnia, aż zostaną przeliczone statystyki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafson Napisano 26 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2023 A więc upłyneło ponad 24 godziny i zadanie miesięczne nie zaliczone. Teraz mi Kiros powiedz kiedy bedzie zaliczonę. Dzieki P Starcie flot z: 25-07-2023 19:31:00. Agresor wygrał bitwę! Przejął: 1.956.104.014.927 Metal, 600.320.019.605 Kryształ i 599.864.996.687 Deuter Agresor stracił 0 jednostek. Obrońca stracił 233.827.883.166.000 jednostek. Na tych współrzędnych znajduje się teraz 83.147.084.647.200 Metal i 53.817.932.765.100 Kryształ. Prawdopodobieństwo powstania księżyca: 20% (1.369.650.174%) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafson Napisano 27 Lipca 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2023 Kiros, dzięki za reakcję... Teraz działa zaliczanie zadań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafson Napisano 17 Stycznia Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia Na uni One zadanie tygodnia nie zalicza, uzbieraj 100 tys trytu. Szefie zrób coś z tym. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 17 Stycznia Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia Czy aby napewno uzbierałeś i nie wydałeś zanim sprawdziłeś zadanie? I w zadaniu jest 10k a nie 100k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafson Napisano 18 Stycznia Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia Już wszystko jest ok. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 21 Stycznia Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia Bardzo nas to cieszy, życzymy miłej gry a temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi