Xcabeva Napisano 24 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2021 W zadaniach tygodniowych i miesięcznych nie zlicza mi ekspedycji. Ciągle mam taką samą liczbę a wczoraj zrobiłem z 80. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwas Napisano 24 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2021 Musisz użyć co najmniej 100 razy falangi to zadanie także się nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EL_PISTOLERO Napisano 24 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2021 Mi też nie zlicza ani eksp ani fali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sky-Yu Napisano 30 Maja 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2021 Problem z zadaniem numer 11. Po zdobyciu 20 czarnych skrzynek i naciśnięciu przycisku "sprawdź". Znika całkowicie pole, nie pisze że wykonane nie pojawia się żaden komunikat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 2 Czerwca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2021 Blad został już naprawiony, dziękuje za reakcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi