AiSeN Napisano 20 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 Może by tak wprowadzić coś takiego jak: Zadania Tygodniowe lub Zadania miesięczne Chodzi o to żeby gracze mieli co robić i aby mieli możliwość zdobywania surki, trytu, oficera, slotu z ekspedycją, astatów nie tylko z tego co aktualnie jest. Przykładowe zadania tygodniowe -Wykonaj 100 ataków -Wykonaj 60 ekspedycji -Zbuduj 100 mln WR -Postaw 1 los w loterii ogam -Poleć znajomym ogam (wyślij refa do znajomych) -Zaproś znajomego do wspólnego lotu ACS Przy miesięcznych zadaniach byłoby ciężej -Wykonaj 3 ataki na 200mln% -Wykonaj atak 1mld% -Uzbieraj 250tys trytu -Wygraj 10tys ataków Są to przykłady jakie przyszły mi do głowy możliwości jest wiele tak samo jak i wynagrodzeń za zadania. W łatwy sposób można by było zróżnicować zadania wystarczy, że każdy gracz napisałby jakieś 5 zdań od siebie i już można by było wybierać co dać do Tygodniowych co do Miesięcznych. Aktualne zadania w końcu się kończą i później oprócz okradania, złomowania i ekspów nie ma co robić nie mówię że mój pomysł jest jakiś "WOW" ale na ogame coś podobnego istnieje i myślę, że wprowadzenie czegoś takiego zawsze urozmaici gierkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwas Napisano 20 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 Mam nadzieję że nie wpłynie to na myślenie że chcę twoje konto na u10 ? ale jak najbardziej za. U21 jest bardzo krótko a ja juz koncze zadanka... 20k ekspedycji daleko ale jak najbardziej za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 20 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 administracja pochyli się nad tym zagadnieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwas Napisano 20 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 Wracając do wybuduj 100kk wr, wczoraj przed snem myślałem o zadaniach z obrony. Tego nikt nie buduje ale jakby byly zadanka to mysle ze zaraz stosunek obrony do floty by sie zmienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 20 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 serio przed spaniem myślisz o naszej grze ??? fajnie kurcze Brawo Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwas Napisano 20 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 Mysle o waszej grze? Hopak ja to czasami mam sny, że siedze w statku i lecę na ostatnią wyprawę Nie no a tak serio gierka w która zaczynalem jak mialem 8 lat i nie wiedzialem co to księżyc wraca do łask ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvi Napisano 21 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2021 Jak najbardziej jestem za. Wspólnymi silami możemy wymyśleć sporo nowych zadań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 22 Marca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2021 Pomysl jest całkiem ciekawy, jak tylko znajdę czas to zacznę stawiać pierwsze kroki na testowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 11 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2021 Hej, właśnie ukończyłem prace nad tymi zadaniami na uni testowym. Bardzo prosiłbym was o pomoc w przetestowaniu tego i zdaniu jakiś raportów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwas Napisano 11 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2021 zadanie na przynajmniej raz przeniesienie planety powinno być z możliwością pominięcia, bo przecież nie każdy chce przenieść planetę :P A tak to spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 12 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2021 Zadań nie trzeba robić po kolei, można każde wykonać osobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 23 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 Witam, właśnie dodałem nowe zadania na wszystkie uniwersa, mam nadzieje ze się spodoba i życzę milej gry Pozdrawiam kiros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EL_PISTOLERO Napisano 23 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 przeniesienie planety = 100 astatow... zysk z zadania 5bln dexu za 100 astatow mam pakiet 4bln kaazdego surowca w sklepie co daje 7 baniek dexu w przeliczeniu:D bez sensu i nie przemyslane te zadania nie które ale moze zacznie cos sie dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwas Napisano 23 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 (edytowane) a ja mam takie pytanie z innej beczki Skoro za zadania powinna być nagroda to czemu z zadań obrony się traci ? fakt faktem, że zachęca do budowy obrony, ale żeby chociaż się zwróciło . Ktoś też tak uważa ? W sumie jest tam jeszcze jeden problem, mianowicie niektóre zadania są przeliczane od razu, a niektóre zakładam, że o 6 rano, bo na pewno nie co godzinę. Takie jak falanga, wykonane ekspedycje itp. Przeszkodzi to na odhaczenie zadań, bo załóżmy ktoś będzie kończył poszczególne etapy właśnie w niedziele, a mu nie zaliczy bo przeliczenie jest następnego dnia. Proszę o poprawę przeliczeń na... co godzinne? Edytowane 23 Kwietnia 2021 przez kwas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwas Napisano 23 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 drugim rozwiązaniem na ten problem byłoby przeniesienie godziny na np. 8 rano następnego dnia każdej poszczególnej niedzieli/miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xcabeva Napisano 23 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 Musisz sprzedać co najmniej 100.000 trytu u handlarza - co tydzień ? Nie za dużo jak na tygodniowe zadania ? Skoro miesięcznie trzeba uzbierać 100.000 ?? Druga sprawa. Nie zalicza mi zadań. One się odświeżają po 24.00 ? Jeśli tak to warto to dodać. Bo jak ktoś zrobi w niedzielę jakieś zadanie to go nie skończy skoro o 22 jest reset Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AiSeN Napisano 23 Kwietnia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 Ale ruch nagle się zrobił a jak Kiros pisał żeby wejść na testowe i testować to nikt chętny Z tego co mi się wydaje niektóre zadania zaliczają się po upływie Tygodnia lub miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwas Napisano 23 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 Te testowe to o kant .upy rozbić. Komu chce sie robic wszystko od nowa by sprawdzić jak działają zadanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AiSeN Napisano 23 Kwietnia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 Ja testowałem tyle co mogłem wszystkiego się samemu nie da zrobić w zadaniach do zmiany są wynagrodzenia i wprowadzenie aktualizacji zadań co godzinę chociaż z tego co sprawdziłem3/4 zadania odświeża się w czasie rzeczywistym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xcabeva Napisano 23 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 18 minut temu, AiSeN napisał: Ja testowałem tyle co mogłem wszystkiego się samemu nie da zrobić w zadaniach do zmiany są wynagrodzenia i wprowadzenie aktualizacji zadań co godzinę chociaż z tego co sprawdziłem3/4 zadania odświeża się w czasie rzeczywistym. Bardzo bym chciał pograć na testowym i pomóc ale co chcę się tam zarejestrować to błędy wywala na koniec rejestracji. Na PC i na Telefonie sprawdzałem. Nie chcą mnie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AiSeN Napisano 23 Kwietnia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 5 minut temu, Voldemord napisał: Bardzo bym chciał pograć na testowym i pomóc ale co chcę się tam zarejestrować to błędy wywala na koniec rejestracji. Na PC i na Telefonie sprawdzałem. Nie chcą mnie tam Chyba jest tak że logujesz się loginem i hasłem z danego uni na którym grasz ale 100% nie dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
show Napisano 23 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 Ja na uni testowym nie mogłem się zalogować, ani loginem u21 ani z u8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwas Napisano 23 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 kiros poprawiał rejestrację, bo miałem ten sam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx Napisano 23 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 te zadania nie sa ani złe, ani super.... dał bym między 3+ , a -4 . Biorąc pod uwagę że @kiros coś wreszcie zadziałał, to może i dał bym pełną czwórkę na zachętę... @kiros powiedz Tylko czy każdego tygodnia i każdego miesiąca zadania będą takie same , czy będą się zmieniać ?? Dobry pomysł że można je robic w dowolnej kolejności. Kirosku pomyśl tez troszkę o rozszerzeniu ''starych zadań'' , (na nowej unii zadania z Eko można było zrobić w 3 dni ) , a na starych to każdy je zrobił x lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwas Napisano 23 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 ja śmiem twierdzić, że na U21 to wszystkie zadania z ECO idzie zrobić w jeden dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi