kiros Posted March 4, 2021 Report Posted March 4, 2021 Witam, w przyszłą sobotę tj. 06.03.2021 w godzinach nocnych będą przeprowadzane usprawnienia serwisu www.ogam.online. Dlatego pragnę was poinformować ze od około godziny 20:00 będą wyłączone ataki, a w późniejszych godzinach serwis może zupełnie zostać wyłączony nawet do kilku godzin. Jeżeli wszystkie prace zostaną przeprowadzone zgodnie z planem, to blokada ataku zostanie wyłączona w niedziele tj. 07.03.21 o godzinie 14:00 Z mojej strony to chyba wszystko Pozdrawiam kiros GREGx 1 Quote
Matras Posted March 4, 2021 Report Posted March 4, 2021 Fajniej byłoby gdyby remont trwał w poniedziałek, w weekend chce się trochę pograć więcej niż w codzień... Quote
Leonardo_da_Vinci Posted March 4, 2021 Report Posted March 4, 2021 12 minut temu, Matras napisał: Fajniej byłoby gdyby remont trwał w poniedziałek, w weekend chce się trochę pograć więcej niż w codzień... Administracja pracuje tak normalnie, Kiros do pracy chodzi;) weekendy to optymalny termin Quote
GREGx Posted March 4, 2021 Report Posted March 4, 2021 ja nawet nie wiem jaki jest dzień tygodnia Tempy and Leonardo_da_Vinci 2 Quote
kwas Posted March 6, 2021 Report Posted March 6, 2021 można by powiększyć expo na czas trwania prac Quote
Recommended Posts