kiros Napisano 4 Marca 2021 Zgłoszenie Napisano 4 Marca 2021 Witam, w przyszłą sobotę tj. 06.03.2021 w godzinach nocnych będą przeprowadzane usprawnienia serwisu www.ogam.online. Dlatego pragnę was poinformować ze od około godziny 20:00 będą wyłączone ataki, a w późniejszych godzinach serwis może zupełnie zostać wyłączony nawet do kilku godzin. Jeżeli wszystkie prace zostaną przeprowadzone zgodnie z planem, to blokada ataku zostanie wyłączona w niedziele tj. 07.03.21 o godzinie 14:00 Z mojej strony to chyba wszystko Pozdrawiam kiros GREGx dodał reakcję 1 Cytuj
Matras Napisano 4 Marca 2021 Zgłoszenie Napisano 4 Marca 2021 Fajniej byłoby gdyby remont trwał w poniedziałek, w weekend chce się trochę pograć więcej niż w codzień... Cytuj
Leonardo_da_Vinci Napisano 4 Marca 2021 Zgłoszenie Napisano 4 Marca 2021 12 minut temu, Matras napisał: Fajniej byłoby gdyby remont trwał w poniedziałek, w weekend chce się trochę pograć więcej niż w codzień... Administracja pracuje tak normalnie, Kiros do pracy chodzi;) weekendy to optymalny termin Cytuj
GREGx Napisano 4 Marca 2021 Zgłoszenie Napisano 4 Marca 2021 ja nawet nie wiem jaki jest dzień tygodnia Leonardo_da_Vinci i Tempy dodali reakcje 2 Cytuj
kwas Napisano 6 Marca 2021 Zgłoszenie Napisano 6 Marca 2021 można by powiększyć expo na czas trwania prac Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi