hhsnake0 Napisano 11 Grudnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 Cześć, Oddam moje konto na u2020. Powodem jest rozwój działalności i totalny brak czasu PKT: 36.539.253.532.869 top 4 Flota: TOP 2 Bank: Jest Astaty: Są Tryt: NIE MA Kto może otrzymać konto: -osoby które znam -osoby, które zaakceptują (winiu, alvi, bencfalski) -osoby z doświadczeniem w lataniu Kto nie może dostać konta - Osoba, która nie ma minimum 100 postów na forum -Osoba, która mnie kiedyś wkur$%$$$%$ -LESZCZE JEŚLI KTOŚ NAPISZE DO MNIE PW W SPRAWIE KONTA, MOŻE BYĆ PEWNY ŻE GO NIE DOSTANIE. Piszemy oficjalnie tylko w tym miejscu KONTA NIE MOŻNA KUPIĆ ! PIERWSZEŃSTWO MAJĄ STARE MORDKI Z SS ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LadyDeath Napisano 11 Grudnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 11 Grudnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2020 nie oddawaj weź urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tempy Napisano 12 Grudnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 8 godzin temu, Leonardo_da_Vinci napisał: nie oddawaj weź urlop też tak uważam chyba , że Dusha by przejął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvi Napisano 12 Grudnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2020 Hehe Dusha... dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 15 Grudnia 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Myślałem, że z 2-3 osoby będą zainteresowane No nic, jeszcze dwa dni na chętnych. Jeśli nie będzie, to konto przerobi się na EKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bencfal Napisano 15 Grudnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 7 minut temu, hhsnake0 napisał: Myślałem, że z 2-3 osoby będą zainteresowane No nic, jeszcze dwa dni na chętnych. Jeśli nie będzie, to konto przerobi się na EKO Odpal urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANOREXIA Napisano 15 Grudnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 Ja,ja jestem zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bencfal Napisano 15 Grudnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 2 godziny temu, ANOREXIA napisał: Ja,ja jestem zainteresowany? A możesz coś więcej napisać o sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANOREXIA Napisano 15 Grudnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2020 grubo ponad 10 lat doswiadczenia na oryginale.Z bardzo dobrymi wynikami.Tutaj jestem praktycznie od poczatku i nie zle mi idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 Rejestracja 15 Lutego 2018 Chyba nie od początku. Jaki był Twój wcześniejszy nick i dlaczego masz nowe konto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANOREXIA Napisano 16 Grudnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 wczesniej: KSU,Yar69, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 16 Grudnia 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2020 8 godzin temu, ANOREXIA napisał: wczesniej: KSU,Yar69, No niestety pkt 3 osób które nie otrzymają mojego konta. Czekam na inne znacznie poważniejsze oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANOREXIA Napisano 17 Grudnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 (edytowane) 9 godzin temu, hhsnake0 napisał: No niestety pkt 3 osób które nie otrzymają mojego konta. Czekam na inne znacznie poważniejsze oferty Nie chce przeciez tego konta.za slabe hehe.Tylko nie sprzedawaj bo bana dostaniesz hehe Edytowane 17 Grudnia 2020 przez ANOREXIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bencfal Napisano 17 Grudnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2020 9 minut temu, ANOREXIA napisał: Nie chce przeciez tego konta.za slabe hehe.Tylko nie sprzedawaj bo bana dostaniesz hehe A parę dni temu pisałeś że chcesz. Po co spamujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AiSeN Napisano 29 Grudnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2020 Nie wiem czy temat dalej aktualny ale czemu by nie spróbować Zacznę od przedstawienia się starzy gracze powinni mnie kojarzyć pod Nickami: Przesladowca(U7,U9) AiSeN(U7,U8), Miszczu(U9). Byłem członkiem takich sojuszy jak [Ryje WATAHA SS i wszystkich pozdrawiam?] i nie byłem tam osobą od podwyższenia pkt sojuszu Nie było mnie tu chyba aż 3 lata ostatnio wróciłem mam już konto na nowym uni ale jak jest możliwość postarać się o lepsze to czemu nie Czy jestem jakimś nie ogarem to trzeba by przejrzeć wszystkie ST i SJ moim zdaniem jestem dobry lotnikiem czasu na grę mam bardzo dużo więc sytuacja z nie odebraniem FSa nie miałaby u mnie miejsca Pozdrawiam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bencfal Napisano 29 Grudnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2020 6 godzin temu, AiSeN napisał: Nie wiem czy temat dalej aktualny ale czemu by nie spróbować Zacznę od przedstawienia się starzy gracze powinni mnie kojarzyć pod Nickami: Przesladowca(U7,U9) AiSeN(U7,U8), Miszczu(U9). Byłem członkiem takich sojuszy jak [Ryje WATAHA SS i wszystkich pozdrawiam?] i nie byłem tam osobą od podwyższenia pkt sojuszu Nie było mnie tu chyba aż 3 lata ostatnio wróciłem mam już konto na nowym uni ale jak jest możliwość postarać się o lepsze to czemu nie Czy jestem jakimś nie ogarem to trzeba by przejrzeć wszystkie ST i SJ moim zdaniem jestem dobry lotnikiem czasu na grę mam bardzo dużo więc sytuacja z nie odebraniem FSa nie miałaby u mnie miejsca Pozdrawiam ? A Jaki masz nick na nowym uno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AiSeN Napisano 29 Grudnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2020 Przesladowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zawi91 Napisano 10 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Udało się oddać konto czy jeszcze wolne ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dusha Napisano 12 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 W dniu 12.12.2020 o 06:52, Tempy napisał: też tak uważam chyba , że Dusha by przejął Dusha lepiej nie bo by SS musiało zacząć flotę pilnować;)) A druga strona nie chce mi się;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi