kiros Napisano 24 Marca 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2022 pracuje nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdoktor85 Napisano 24 Marca 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2022 Ciągle czekam i nic. Może ktoś powiedzieć ile to może potrwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Purtk Napisano 24 Marca 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2022 Forbidden You don't have permission to access / on this server. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 24 Marca 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2022 Siedze nad tym problemem juz od 04:00 rana, niestety nie jest to problem z naszej strony, a ze strony operatora serwera. Niestety nie znaja jeszcze dokladnego terminu kiedy problem zostanie rozwiazany. Wlasnie wlaczylem blokade ataku, do jutra rana i bede czekal na dalsze wiesci od operatora. Pozdrawiam i przepraszam za ten klopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Purtk Napisano 25 Marca 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2022 Bez zmian tnie się nadal na 2020 i na 8. Co na to operator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafson Napisano 25 Marca 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2022 No nie da się grać, klikasz, klikasz i nic. Czy będzie jakaś informacja jak długo będzie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amcia Napisano 25 Marca 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2022 No dramat jest. Totalnie nie da się grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman Napisano 26 Marca 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2022 Gdy tnie wszyscy piszą, kiedy ruszyło nikt nie pochwali. Brawo Kiros, działa jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tempy Napisano 27 Marca 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 Gra nie chodzi :P znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misio Napisano 27 Marca 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 3 minuty temu, Tempy napisał: Gra nie chodzi znowu Znowu się popsuło ? a tak dobrze było?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdoktor85 Napisano 27 Marca 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 ciekawe kiedy bedzie normalnie sie grać myśle ze nie bedzie trzeba szukać nowej gry??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Purtk Napisano 27 Marca 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2022 Widzę że już wiecie, wiesza się tak jak poprzednio. Idę spać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Purtk Napisano 28 Marca 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2022 Żeby nie było widzę że jest poprawa, oba moje uni w czasie rzeczywistym reagują na moje polecenia. Godne pochwały i oby działało równie szybko także jutro i później... Good job temu kto to naprawił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 28 Marca 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2022 Godzinę temu, Purtk napisał: Żeby nie było widzę że jest poprawa, oba moje uni w czasie rzeczywistym reagują na moje polecenia. Godne pochwały i oby działało równie szybko także jutro i później... Good job temu kto to naprawił... To szef Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadekstachu Napisano 3 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2022 Niech szef przywróci nam czat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdoktor85 Napisano 5 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2022 znowu sie zacina gra. chwile był spokój z tym ale trzeba coś zrobić żeby problem sie nie powtarzał;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafson Napisano 5 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2022 No znowu się zaczęło zacinać, masakra jakaś. Proszę szefostwo o reakcję. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdoktor85 Napisano 5 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2022 czemu są takie częste problemy z tą grą? zaledwie ze dwa tygodnie był spokój ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadekstachu Napisano 5 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2022 Dziękujemy za usunięcie awarii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafson Napisano 11 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 znowu sie wiesza wszystko, nie da sie grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdoktor85 Napisano 11 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 nie da sie normalnie grać masakra trzeba na urlopie zostać!!!! masakra!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 11 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 Problem nie leży po naszej stronie, jednakże szef działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordmoon Napisano 11 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 Wieczor dobry Panowie i Panie .. co jest z serverem .. ze ciagle GO MULI !!!!! chodzi o PRIVO Grac sie nie da ciagle ta sama wymowka ze nie WASZA WINA I .. CZEKAC.. dzis nie zbieralem Trytu bo sie po prostu nie da ... jestem okolo 300 k w plecy .. oczywiscie Wy macie na to .... wiemy co .. servery leza .. a Wy razem z Nimi .... Skoro jestem uzytkownikiem gry .. kase "WAM" laduje "co nie jest obowiazkowe " to mam prawo byc wk...ony na obecna sytuacje bo za stracony TRYT ktory powinienem miec zebrany NIKT MI NIE ZWROCI !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol32197 Napisano 11 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 Ja również nie jestem zadowolony strata 250k-300k trytu w ciągu dnia gdyż się zalogować nie da Nick Lostpzt97 Liczę że coś z tym zrobicie i wyrównanie straty bo jednak trzeba było zapłacić za vacabulatory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 12 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2022 Witam, na początku che przeprosić za te niedogodności które ostatnio występują, ale w niektórych sprawach mam związane ręce. Niestety obecny operator serwera się nie sprawdza, może niektórzy pamiętają jak to było poprzednim razem, około 2 lata temu. Jestem w trakcie przygotowywania nowego serwera dedykowanego i postaram się ukończyć prace do jutra wieczora. Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam. edit: Tymczasowo wyłączyłem blokadę ataku do jutra godz 21:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi