Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siedze nad tym problemem juz od 04:00 rana, niestety nie jest to problem z naszej strony, a ze strony operatora serwera. Niestety nie znaja jeszcze dokladnego terminu kiedy problem zostanie rozwiazany. Wlasnie wlaczylem blokade ataku, do jutra rana i bede czekal na dalsze wiesci od operatora.

Pozdrawiam i przepraszam za ten klopot

Napisano

Żeby nie było widzę że jest poprawa, oba moje uni w czasie rzeczywistym reagują na moje polecenia. Godne pochwały i oby działało równie szybko także jutro i później...

Good job temu kto to naprawił...

Napisano
Godzinę temu, Purtk napisał:

Żeby nie było widzę że jest poprawa, oba moje uni w czasie rzeczywistym reagują na moje polecenia. Godne pochwały i oby działało równie szybko także jutro i później...

Good job temu kto to naprawił...

To szef ;)

Napisano

Wieczor dobry Panowie i Panie ..

co jest z serverem .. ze ciagle GO MULI !!!!! chodzi o PRIVO

Grac sie nie da ciagle ta sama wymowka  ze nie WASZA WINA I .. CZEKAC.. dzis nie zbieralem Trytu bo sie po prostu nie da ... jestem okolo 300 k w plecy .. oczywiscie Wy macie na to .... wiemy co ..

servery leza .. a Wy razem z Nimi ....

Skoro jestem uzytkownikiem gry .. kase "WAM" laduje  "co nie jest obowiazkowe "  to mam prawo byc wk...ony na obecna sytuacje  bo za stracony TRYT ktory powinienem miec zebrany NIKT MI NIE ZWROCI !!!!!!!!!

Napisano

Ja również nie jestem zadowolony strata 250k-300k trytu w ciągu dnia gdyż się zalogować nie da 

Nick Lostpzt97 

Liczę że coś z tym zrobicie i wyrównanie straty bo jednak trzeba było zapłacić za vacabulatory

Napisano

Witam,

na początku che przeprosić za te niedogodności które ostatnio występują, ale w niektórych sprawach mam związane ręce.

Niestety obecny operator serwera się nie sprawdza, może niektórzy pamiętają jak to było  poprzednim razem, około 2 lata temu. Jestem w trakcie przygotowywania nowego serwera dedykowanego i postaram się ukończyć prace do jutra wieczora.

Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam.

edit:

Tymczasowo wyłączyłem blokadę ataku do jutra godz 21:00