Dusha Napisano 15 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Ostatnio dobra skanowałem, , ale przed momentem Napalony Winiu zjechał mi flotę . Winiu Graty , ale tym razem jeśli nie otrzymam zwrotu kończę tą grę tutaj Wchodzę w podgląd , widze jak lecisz było 16 sek do wlotu , klikam w moona aby telepnąć flotę a tu co serwer muli . Kiros jak pisałem na pw żądam zwrotu tej floty , ponieważ te starcie to wina serwera który muli ostatnio coraz częściej , Czekam na odpowedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 15 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 26 minut temu, Dusha napisał: Ostatnio dobra skanowałem Co tu dużo pisać. Kiros nebu, Dusha to perfidny kłamca i oszust. Kilka dni temu pisał , że złoma dostał bo mulił mu serwer. teraz przynznał się że serwer nie mulił tylko skanował. Teraz też nagle serwer mu mulił. prawda jest inna. skoro ja zdążyłem opóźnić - zeskanować i odczytać wiadomosć (a opóźniłem o 15 sek) to serwer NIE mulił. Dusha kolejny raz dał du.... MAM NADZIEJE ŻE ZWROTU NIE BEDZIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dusha Napisano 15 Listopada 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 KIJ CI DO TEGO , ja wiem swoje , widzialem twoj lot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LadyDeath Napisano 15 Listopada 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Weź się za grę a nie marudź, gorzej niż "baba" ... (nie obrażając samej siebie ?) Zaczepiasz wszystkich a później zdziwiony że złoma dostałeś. W lipcu Winiu moją flotę posprzątał, to co mam napisać do szefuncia Kirosa, że serwer mulił i ma mi oddać zabawki? Zmieniasz zeznania co chwilę, w innym poście 18 sekund, w tym już 16, w następnym będzie 14 itd. Masz sojusz 4FUN ... więc 4FUNUJ Winiu dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zawi91 Napisano 20 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2021 Często klika się w coś i wisi strona, moze uda Wam się to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paul105 Napisano 22 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2021 Niestety, ale to prawda. Sprawdzane na 3 łączach (orange światłowód 300, UPC 300, TOYA 300), na 2 różnych sprzętach. Ja i tak gram głównie EKO, bo nie mam na tyle czasu, ale jak już wchodzę to cieszyłbym się z płynnej gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Comes Napisano 5 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 (edytowane) Również muszę przyznać rację, że serwer się przycina: atakowanie, wypłata/wpłata do banku, przechodzenie pomiędzy planetami. Sprawdzane na różnych komputerach i łączach Edytowane 5 Lutego 2021 przez Comes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwas Napisano 5 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 wypłata surowców i przechodzenie pomiędzy planetami trwa wieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xcabeva Napisano 5 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Potwierdzam ... ogólnie gra to tragedia czasami. Klikasz a tu z 5 sekund laga ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx Napisano 5 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 na ósemce też muli i to tak strasznie że dziś gram w starcrafta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwas Napisano 5 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2021 Greg, w dwójeczkę czy może stary wyga w broodwar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx Napisano 6 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 (edytowane) @kwas zakurzona dwójka leży mi na półce, może odpalę, ale nie przypadła mi specjalnie do gustu , za to jestem wielkim fanem jedynki własnie z Brood-em tak jak mówisz... Miałem kiedyś 740 wygranych i około 120 przegranych (remisów nie liczę bo to przeważnie wychodziło z ''disconected'' ) ale odkąd gra znalazła się na steam-ie przestałem wchodzić na battle ground i statystyki przepadły Edytowane 6 Lutego 2021 przez GREGx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 17 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Witam, troche to trwale ale chyba mam rozwiazanie, na uni testowym wdrazylem kilkaset poprawek, ktore maja pomoc w tych lagach na serwerze, ale mam prosbe zebyscie wy mi pomogli i podzialali na testowym. Multi dozwolonoe i co tylko dusza zapragnie, chodzi o to zeby sprawdzic to najpierw, zanim zmienie inne uniwersa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 17 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 Ps. testowe na bazie z uniwersum 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzh Napisano 17 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2021 @kiros rejestracja na uni testowe cos nie dziala, wyrzuca do loginu od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 18 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2021 Wlasnie poprawilem kzh dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 26 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2021 Czy ktos moze sie wypowiedziec na temat testowego uniwersum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AiSeN Napisano 26 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2021 Dużo nie testowałem ale sprawdziłem coś co występuję na normalnych Uniach np przy robieniu mapki czyli podczas przechodzenia pomiędzy układami na normlanym Uni jest lag(nie zawsze ale bardzo często) na testowy tego nie ma od 1-499 w pare sekund da się przelecieć na normlanych niestety często wyskakuje ,,trwa ładowanie'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwas Napisano 26 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2021 ja nie testowałem, ale bardzo bardzo często trwa ładowanie w galaktychach. Zauważyłem, że jak jest się wylogowanym i ktoś w tym momencie wysyła na Ciebie skany to nie da się w ogóle wejść, trzeba czekać aż dolecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 27 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 11 godzin temu, kwas napisał: ja nie testowałem, ale bardzo bardzo często trwa ładowanie w galaktychach. Zauważyłem, że jak jest się wylogowanym i ktoś w tym momencie wysyła na Ciebie skany to nie da się w ogóle wejść, trzeba czekać aż dolecą o ktorym uniwersum mowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwas Napisano 27 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogwal1 Napisano 27 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 (edytowane) Na uni 21 po przerwie w grze klikam w podgląd...myśli i myśli i tak ok 30 sek. Zacinanie gry przy farmingu to dopiero denerwuje.....zawiesza się i myśli. Najbardziej denerwujący jest jednak antybot, którego załączenie wiąże się z chwilowym zawieszeniem gry. Częstotliwość antybota potrafi wkurzyć....potrafi się załączyć po 20 farmingach. Po co tak często??? Jesli ktoś używa botów to zbanujcie go i nie utrudniajcie antybotem gry uczciwym graczom. Edytowane 27 Lutego 2021 przez ogwal1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 27 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 No tak tyle to już wiem, potrzeba mi informacji czy zauważyliście coś na testowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 28 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2021 Widze ze na testowym nie ma takich problemów, a parametry serwera są 4 razy mniejsze jak reszta uni. Postaram się do przyszłego tygodnia (z soboty na niedziele) przeprowadzić aktualizacje, niestety będę musiał na parę godzin zamknąć serwis, ale szczegółowe info dam 24h przed rozpoczęciem pracy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pdoktor85 Napisano 24 Marca 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2022 Znowu wiesza się serwer nie mogę wejść wogole do gry może ktoś coś w tym kierunku coś zrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi