Azuzazuza Napisano 27 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Co jest? Dostalismy wiadomosc ze jest nowa kolejka budowania. Wpakowalem w nia 5 budynkow ktore zabraly mi z 20 bilionow surki po czym kolejka zniknela i nadal jest stara kolejka budowania. Surowce nie wrocily a nic sie nie wybudowalo. Ja rozumiem, ze to BETA, ale zeby wylaczac 10 minut po wlaczeniu i wyslaniu oficjalnej wiadomosci do graczy ze jest wlaczona? Domagam sie zwrotu surowcow zjedzonych przez nia. kopalnia metalu na poziom 62,63,64 i kopalnia krzysztalu na poziom 53, ekstraktor deuteru na poziom 54To bylo w kolejce, lacznie okolo 20 bln. [ Dodano: Nie 27 Cze, 2010 ]Mimo iz nadal jest stara kolejka budowania, budynki sie wybudowaly. Temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 28 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Zostala wprowadzona nowa kolejka, i jak ktos dodal cos do budowy to sie to wybuduje, jednak moze to trwac z dluzszym czasem niz normalnie (dlatego jeszcze zostala stara wprowadzona). Bedziemy jeszcze raz ja wprowadzac, jednak wtedy kazdy dostanie rekompensate w postaci dodatkow. Ale tym razem juz nie bedzie problemow. Przepraszamy za utrudnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosna666 Napisano 12 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Mam pytanie... jak sie ma sprawa z ta kolejka ? bo jak narazie to chyba jest ta stara ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 13 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Nadal jest stara. Nowa niebawem bedzie wgrana (nie moge podac dokladnej daty). Troszke sie przedluzylo, bo xaar bronil mgr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azuzazuza Napisano 8 Sierpnia 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Wiadomo juz kiedy sie to stanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 9 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Poprawilismy juz bledy czasowe przy budowaniu, pozostalo nam burzenie, i fix na fabryke robotow, nanitow. Ruio powiedzial, ze to 3 dni postara sie skonczyc (dzisiaj albo jutro), trzeba to sprawdzic itd. Mysle, ze do 14 dni na pewno kolejka bedzie wprowadzona o czym zostaniecie poinformowani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shreku Napisano 10 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Mam Pytanie to np jak mam kopalnie na 55 lvl i dodam kolejne 5 lvl do 60 lvl Weznie mi surke odrazu za te 5 lvl ?? chodzi mi o un 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 10 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Nie.Obecna kolejka bierze surowce na biezaco. Czyli co wybudowany budynek bedzie Ci zabierala surowce z planety na nastepny poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 10 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Nie.. Jesli zabierzesz surke to kolejka nie zbuduje kolejnych poziomow. W przeciagu kilku - kilkunastu dni ma wejsc nowa kolejka budowania i jak sie nie myle to tam bedzie taka opcja, pobierajaca od razu surke za wszystko na raz. @EDITSorki, ze odpowiadam na juz wyjasnione pytanie, ale otwieram kilka okien, odpowiem gdzies indziej, a przez ten czas juz ktos tu napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shreku Napisano 10 Sierpnia 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Aha to By bylo gitara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi