Bencfal Napisano 20 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Napisano 20 Sierpnia 2020 (edytowane) Witam. Patrzyłem na forum i nie znalalzlem. Mam mała propozycje aby za tryt można było kupić skrócenie czasu budowy budynków na księżycu. Ponieważ budowa telefporta powyżej 10 lvl jest długa. A są tacy gracze którzy tak o mogą zniszczyć moona i musisz znowu przez 3 miesiące stawiać teleporty . Pozdrawiam. Edytowane 20 Sierpnia 2020 przez Bencfal Cytuj
GREGx Napisano 20 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Napisano 20 Sierpnia 2020 .... Dlatego Moony sie powiększa... Po za tym nie może byc tak że niektórzy budowali na księżycu latami, a teraz ktoś sobie zrobi od reki...Druga sprawa budowa telereportera na 10 poziom i wyższy nie jest droga tak jak napisałes panie... Jest czasochłonna , ale surowcowo tania jak barszcz.Zatem mówię; Nie. Cytuj
Bencfal Napisano 20 Sierpnia 2020 Autor Zgłoszenie Napisano 20 Sierpnia 2020 (edytowane) .... Dlatego Moony sie powiększa... Po za tym nie może byc tak że niektórzy budowali na księżycu latami, a teraz ktoś sobie zrobi od reki... Druga sprawa budowa telereportera na 10 poziom i wyższy nie jest droga tak jak napisałes panie... Jest czasochłonna , ale surowcowo tania jak barszcz. Zatem mówię; Nie. To że są tanie to jest miło. Wiesz że powiększone moony można zniszczyć bez problemu ? Nawet te z największą średnicą da się bez problemu zniszczyć. I tak jak mówisz ktoś kto budował lata sobie moona starci go w chwile. Edytowane 20 Sierpnia 2020 przez Bencfal Cytuj
hhsnake0 Napisano 20 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Napisano 20 Sierpnia 2020 Ja również jestem na nie....Sam po przejęciu konta męczę się z budową budynków na moonie Teraz będę czekał ok 70 dni na wykonanie zadania i ten czas jest adekwatny do poniesionej ceny w surowcu. Moony są dobrze policzone i nie podlegają zmianie (to moje zdanie). Cytuj
Bencfal Napisano 20 Sierpnia 2020 Autor Zgłoszenie Napisano 20 Sierpnia 2020 (edytowane) Ja również jestem na nie....Sam po przejęciu konta męczę się z budową budynków na moonie Teraz będę czekał ok 70 dni na wykonanie zadania i ten czas jest adekwatny do poniesionej ceny w surowcu. Moony są dobrze policzone i nie podlegają zmianie (to moje zdanie).A ja właśnie mówię o tym że Ty właśnie mi moona rozwaliłeś i muszę przez 30 dni go odbudowywac ;/ Ale to jest gra i na tym polega. XD już nie będę płakać. Edytowane 20 Sierpnia 2020 przez Bencfal Cytuj
Bencfal Napisano 20 Sierpnia 2020 Autor Zgłoszenie Napisano 20 Sierpnia 2020 To może zamiast robić że skracać a dodać nanitów xD. Żeby o 30% 40 % zmniejszały czas. Cytuj
FARMER02 Napisano 20 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Napisano 20 Sierpnia 2020 To może zamiast robić że skracać a dodać nanitów xD. Żeby o 30% 40 % zmniejszały czas. To wtedy przestaniesz bronić moonów bo po co skoro poprzez nanity raz dwa odbudujesz . Zazwyczaj moony broni się najzacieklej gdy potrzebne one są do wykonania zadania a potem jak kto chce .Jest też tzw kara w postaci zniszczenia wszystkich moonów przez innych graczy gdy tenże dla czystej głupoty zdejmował moony jak leci . A gdy takowy gracz niema jeszcze zadania z moonami wykonanego to jest karą dla takowego gracza . Na jednej z gier tego typu mieliśmy prócz nanitów na moonie labory i niestety tej gry już niema Dlatego niech jest jak obecnie bo można wrócić do tego co już tu było a mianowicie zniszczyć moon 3k to było nielada wyzwanie bo kalkulator nie gwarantował że gąski wrócą po zniszczeniu kulki . Obecnie na moon 3 k potrzeba 5.2 kk gęsi a wtedy trzeba było wysyłać minimum 30 kk . Po zmianach weszły zadania z niszczenia by zmusić graczy do pilnowania konta . Jestem na NIE Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi