Skocz do zawartości

Wspolne ip i regulamin. Wysjanienie.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Meczy mnie jeden problem w regulaminie w 1 czesci jest zawarte ze osoby grajace na 1 kompie nie moga sie jednoczesnie logowac. Czy tyczy to sie jednego komputera czy jednego ip.

Jesli w mieszkaniu mamy 3 kompy to czy mozemy jednoczesnie w 3 sie zalogowac, czy musimy czekac 15min?

Chyba ze rownoczesne logowanie sie na jednym kompie 3 kont wynika z tego ze 3 konta beda wysylac to samo ip i ta sama sygnature przegladarki (czy jak tam to zwal).

Z gory dzieki za uscislenie tego podpubktu.

Pozdrawiam

Napisano

W przypadku gry z KILKU komputerow nie zachowujemy odstepow. Czyli dokladnie tak, jak mowi kolega sofly.

Nie wiem odryl, skad Ci sie takie bzdury wziely..

Napisano
W przypadku gry z KILKU komputerow nie zachowujemy odstepow. Czyli dokladnie tak, jak mowi kolega sofly.

Hmm ale z kad bedziecie wiedzieli ze ktos nie oszukuje ??

Np: ma 1 komputer i bedzie gral 2 kontch na 2 przegladarkach , a bedzie gadal ze to jest brat i graja na 2 komputerach podlaczonych oba do rutera ?

Napisano

Moim zdaniem sama gra z jednego IP nie jest zadnym przewinieniem dopoki nie zachodzi zaleznosc w grze miedzy tymi dwoma kontami. Na pewno macie jakis skrypt do wylapywania takich oszustw, wiec mysle ze to nie jest najwazniejsze czy graja na 2 kompach czy na jednym po prostu nic dla siebie zrobic i tak nie moga. w takim ukladzie te 15 minut tak naprawde nie jest potrzebne. Chyba ze czegos nie wiem jak mozna wykorzystac dwa konta na jednym IP.

Napisano

Nie zrozumiales kolego. Mam w domu 3 kompy 2 stacjonarne i laptopa. Do tego mam dwoch dostawcow internetu. Wiec nie jest to do wykrycia niestety :) I jak bym chcial oszukiwac nie byloby z tym problemu. Tylko pytanie po co? W tedy nie ma zabawy :)

Napisano

jest jest;)

uwierz:D

ja kiedys na jakiejs ugameli sklonowalem sobie z 15 mln ow do 7 mld;)

a ze pkt za to nie przybylo to nikt sie nie czepial;) dopiero jak zaczalem zlomowac top 1 to mi bana wsadzili xD ale i tak gralem 3 dni wiec... nie bylo straty;P

Napisano

co Ty gadasz... np u4, Pocikola - kolo 18 mld pkt za flote, malo jest na niego mocnych, ale wsspolpraca np. Slazyka i cichego - wychodza na wielki + obydwaj. masz 2x szybciej szpiegowanie galaktyki, jak potrzebna surka na szybko to 2x wieksze wydobycie jakby co... wg mnie wszystko idzie w [ciach] latwiej;)

//Wulgaryzmy. Ostrzeżenie.

Princess

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.