Prosty Napisano 27 Czerwca 2010 Zgłoszenie Napisano 27 Czerwca 2010 Witam Meczy mnie jeden problem w regulaminie w 1 czesci jest zawarte ze osoby grajace na 1 kompie nie moga sie jednoczesnie logowac. Czy tyczy to sie jednego komputera czy jednego ip. Jesli w mieszkaniu mamy 3 kompy to czy mozemy jednoczesnie w 3 sie zalogowac, czy musimy czekac 15min? Chyba ze rownoczesne logowanie sie na jednym kompie 3 kont wynika z tego ze 3 konta beda wysylac to samo ip i ta sama sygnature przegladarki (czy jak tam to zwal). Z gory dzieki za uscislenie tego podpubktu. Pozdrawiam
Ordyl2201 Napisano 27 Czerwca 2010 Zgłoszenie Napisano 27 Czerwca 2010 Jezeli masz 3 komputery i sa podpiete do jednego modemu, IP bedzie to samo i bedziesz musial czekac 15 min by zalogowac sie na nastepne.
sofly Napisano 27 Czerwca 2010 Zgłoszenie Napisano 27 Czerwca 2010 no wlasnie nie. jesli masz jedno ip ale 3 komputery to musicie to wszyscy zglosic wtedy macie mozliwosc bycia zalogowani jednoczesnie.
deusx Napisano 27 Czerwca 2010 Zgłoszenie Napisano 27 Czerwca 2010 W przypadku gry z KILKU komputerow nie zachowujemy odstepow. Czyli dokladnie tak, jak mowi kolega sofly. Nie wiem odryl, skad Ci sie takie bzdury wziely..
jaco890 Napisano 27 Czerwca 2010 Zgłoszenie Napisano 27 Czerwca 2010 W przypadku gry z KILKU komputerow nie zachowujemy odstepow. Czyli dokladnie tak, jak mowi kolega sofly. Hmm ale z kad bedziecie wiedzieli ze ktos nie oszukuje ??Np: ma 1 komputer i bedzie gral 2 kontch na 2 przegladarkach , a bedzie gadal ze to jest brat i graja na 2 komputerach podlaczonych oba do rutera ?
KANAH Napisano 27 Czerwca 2010 Zgłoszenie Napisano 27 Czerwca 2010 Moim zdaniem sama gra z jednego IP nie jest zadnym przewinieniem dopoki nie zachodzi zaleznosc w grze miedzy tymi dwoma kontami. Na pewno macie jakis skrypt do wylapywania takich oszustw, wiec mysle ze to nie jest najwazniejsze czy graja na 2 kompach czy na jednym po prostu nic dla siebie zrobic i tak nie moga. w takim ukladzie te 15 minut tak naprawde nie jest potrzebne. Chyba ze czegos nie wiem jak mozna wykorzystac dwa konta na jednym IP.
FallenOne Napisano 27 Czerwca 2010 Zgłoszenie Napisano 27 Czerwca 2010 gra na kilku kompach moze byc sprawdzona przez IP kompa... nie wiem czy nadal tak jest, ale kiedys buguserow banowalo sie zarowno IP neta jak i kompa.
KANAH Napisano 27 Czerwca 2010 Zgłoszenie Napisano 27 Czerwca 2010 Nie zrozumiales kolego. Mam w domu 3 kompy 2 stacjonarne i laptopa. Do tego mam dwoch dostawcow internetu. Wiec nie jest to do wykrycia niestety I jak bym chcial oszukiwac nie byloby z tym problemu. Tylko pytanie po co? W tedy nie ma zabawy
FallenOne Napisano 27 Czerwca 2010 Zgłoszenie Napisano 27 Czerwca 2010 jest jest;)uwierz:Dja kiedys na jakiejs ugameli sklonowalem sobie z 15 mln ow do 7 mld;)a ze pkt za to nie przybylo to nikt sie nie czepial;) dopiero jak zaczalem zlomowac top 1 to mi bana wsadzili xD ale i tak gralem 3 dni wiec... nie bylo straty;P
KANAH Napisano 27 Czerwca 2010 Zgłoszenie Napisano 27 Czerwca 2010 No przy takiej flocie na pewno troszke zabawy Mnie raczej chodzi o wspolprace dwoch kont. Wiekszego zysku nie ma wiec szkoda ryzykowac Powodzenia
FallenOne Napisano 27 Czerwca 2010 Zgłoszenie Napisano 27 Czerwca 2010 co Ty gadasz... np u4, Pocikola - kolo 18 mld pkt za flote, malo jest na niego mocnych, ale wsspolpraca np. Slazyka i cichego - wychodza na wielki + obydwaj. masz 2x szybciej szpiegowanie galaktyki, jak potrzebna surka na szybko to 2x wieksze wydobycie jakby co... wg mnie wszystko idzie w [ciach] latwiej;) //Wulgaryzmy. Ostrzeżenie.Princess
Rekomendowane odpowiedzi