Bencfal Napisano 30 Czerwca 2020 Zgłoszenie Napisano 30 Czerwca 2020 Witam. Czy jest ktoś w stanie w miarę sensownie coś opowiedzieć o tej grze coś więcej niż tylko budowanie i atakowanie ? Można odpłatnie xd Cytuj
hhsnake0 Napisano 30 Czerwca 2020 Zgłoszenie Napisano 30 Czerwca 2020 Cel gry: Tutaj masz dwie drogi 1) Bycie ekonomem, czyli Twoim celem jest rozbudowa kopalni, badań i pięcie się w statystykach. Taka gra wymaga cierpliwości i czasu.Bo z każdym kolejnym lvlem kopalni, musisz więcej surowców wykopać aby ponownie się rozbudować.Gra dla typowego klikacza i chomika, który surowce trzyma tylko w banku. 2) Bycie flotowcem, czyli gra polegająca na niszczeniu flot przeciwników. Ta gra wymaga sporo czasu i znajomości zasad gry. Ja wiem, że dziś stracisz wszystkie statki jakie zbudowałeś, bo już kilka osób na Ciebie poluje.....Zanim zbudujesz flotę musisz przez chwilę pomyśleć o rozwoju swojego konta. Planety musisz mieć w każdej galaktyce (później da Ci to więcej możliwości podczas polowania na graczy). Najlepiej kolonizować planety duże ( minimum 400 pół i jak najchłodniejsze). Najlepszym układem planet jest rozmieszczenie X:100:X i X:300:X oczywiście +/- kilka układów w prawo i w lewo. Zanim zbudujesz flotę, musisz mieć księżyce aby wysyłać FS podczas nieobecności na koncie. FS to wysłanie swojej floty z księżyca na drugi księżyc z misją stancjonuj. A fachu flociarza musisz się nauczyć sam, bo jest wiele technik i sposobów na niszczenie flot przeciwników np: - Wyszukiwanie flot z nieodebranego FSa- Niszczenie moonów i łapanie flot na falandze- Podstępne zagrywki- Podpuchy- Podstawki itd Poczytaj poradniki na forum, tam sporo się nauczysz Rada na dziś dla Ciebie - wyślij FSa albo zdemontuj flotę, bo stracisz statki !!!Kilka osób na Ciebie poluje a Ty nie jesteś gotowy się obronić Cytuj
Bencfal Napisano 30 Czerwca 2020 Autor Zgłoszenie Napisano 30 Czerwca 2020 To że jestem dziś od 21 na celowniku to już wiem. Stracę to stracę zrobi się nowa. Mi chodzi o kogoś z kim można pogadać na dc np i pograć wspólnie. Cytuj
hhsnake0 Napisano 30 Czerwca 2020 Zgłoszenie Napisano 30 Czerwca 2020 Stracę to stracę zrobi się nowa W taki sposób wspierasz mocnych graczy a sam stoisz w miejscu.Surowce, które byś odzyskał ze zdemontowania możesz przeznaczyć na początkowy rozwój konta..... Mi chodzi o kogoś z kim można pogadać na dc np i pograć wspólnie. NIkt nie będzie chciał z Tobą grać bo jesteś świeżym graczem....Tutaj wiele osób ma stałe składy/znajomych z którymi gra.... Dodatkowo Twoja postawa jest z góry olewcza i widać, że nie zależy CI na zabawkach i możesz je tracić....DLatego nikt sensownie z Tobą grał nie będzie....Taki jest nasz mały świat Cytuj
Bencfal Napisano 30 Czerwca 2020 Autor Zgłoszenie Napisano 30 Czerwca 2020 ex.team. To jest twoja wzrokowa ocena. Osobiście pograłbym w tą grę dłużej i bardziej się nią zainteresował. Nie mam za dużej wiedzy o niej. Co do rozwoju konta to rozwijam na tyle szybko i sprawnie na ile umiem. Dlatego poszukuje kogoś do współpracy ( pomocy ) aby mnie bardziej wtajemniczył w sekrety gry. Cytuj
Bencfal Napisano 30 Czerwca 2020 Autor Zgłoszenie Napisano 30 Czerwca 2020 Ważną informacją jest że moony możesz sobie sam zrobić jak spadnie protekcja No to wiem własnie. Czekalem w sumie na to Cytuj
Bencfal Napisano 30 Czerwca 2020 Autor Zgłoszenie Napisano 30 Czerwca 2020 Na razie spokojnie i po woli do przodu. Nie widzi mi się z nikim wojować aczkolwiek wiem że to będzie ciężko To do dzieła i fs póki nie masz zbytnio rozbudowanych planet usuń je i porozstawiaj na różnych galach drugą istotną kwestią jest jaki styl gry preferujesz jak eko to nie trzeba nic zmieniać ale jak flota to ciężko będzie lecieć z 11 na 1 gale...N Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi