hhsnake0 Posted May 23, 2020 Report Share Posted May 23, 2020 Cześć, Proponuję zmianę aktualizowania się rekordów.Teraz gra polega na sprawdzaniu rekordów a nie szpiegowaniu graczy.... Ktoś się pokaże i od razu jego planety są skanowane z pewnością w granicach 99%, że flotę się znajdzie..... Proponuję powrót do "normalności" i aktualizowanie rekordów co 24h.Dodałem też ankietę, abyście mogli demokratycznie zadecydować, czy ta zmiana jest potrzebna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winiu Posted May 23, 2020 Report Share Posted May 23, 2020 rekordy sie aktualizują co pół godziny... paranoja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo Posted May 23, 2020 Report Share Posted May 23, 2020 żenada,,, każdy wchodzi co pół godziny i wie kogo skanować. Ta gra chyba nie polega na tym. Odkąd pamiętam polowanie było tym co jest wisienką na torcie(nie dotyczy boterów) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhsnake0 Posted May 25, 2020 Author Report Share Posted May 25, 2020 Może więcej osób by się wypowiedziało? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fin Posted May 26, 2020 Report Share Posted May 26, 2020 (edited) Co 24h i w statach flot niech pokazuje skład flot (za odpowiednią ilość astatów a za jeszcze odpowiedniejszą godz fs po zawróceniu dodatkowo za mega odpowiednią godz i miejscówkę). Taki dowcip oczywiście Tak bardziej serio można by rozróźnić staty i tak:-co godz budynki/techy/bitwy/expy-co 24h floty. bez uwzględnienia tych w locie. Edited May 26, 2020 by Fin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winiu Posted May 26, 2020 Report Share Posted May 26, 2020 A może by tak usunąć nicki w rekordach floty? zostawić same statki, będzie trochę ciężej, trzeba będzie szukać po wszystkich graczach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elobreko12 Posted May 26, 2020 Report Share Posted May 26, 2020 i w cale nie dojdziesz po ilości punktów na oko kto co może mieć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winiu Posted May 26, 2020 Report Share Posted May 26, 2020 Dojdę, ale jak będę dzielił flotę i będziesz widział 1kkk ow zamiast 70 to nie będziesz wiedział że to moje i będziesz szukał po słabszych graczach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elobreko12 Posted May 26, 2020 Report Share Posted May 26, 2020 komu chce się takie rzeczy robić po za Tobą no nic dla mnie pomysł średni może komuś się spodoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo Posted May 31, 2020 Report Share Posted May 31, 2020 Ile musi być głosów na TAK aby to zostało wprowadzone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BayDreamS Posted May 31, 2020 Report Share Posted May 31, 2020 Mój głos też jest na tak równie dobrze można zrobić rekordy na forum i aktualizować raz dziennie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LadyDeath Posted May 31, 2020 Report Share Posted May 31, 2020 Cześć, Proponuję zmianę aktualizowania się rekordów.Teraz gra polega na sprawdzaniu rekordów a nie szpiegowaniu graczy.... Ktoś się pokaże i od razu jego planety są skanowane z pewnością w granicach 99%, że flotę się znajdzie..... Proponuję powrót do "normalności" i aktualizowanie rekordów co 24h.Dodałem też ankietę, abyście mogli demokratycznie zadecydować, czy ta zmiana jest potrzebna. Popieram w 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts