Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co sądzicie o kolejce badań, tak jak przy budynkach z tym że pobierane tylko za aktualne badanie a jak ktoś skosi surowce to badanie sie nie zacznie. Co wy na to ? A moze kolejka identyczna z pobieraniem surki z gory jak w budynkach ? Mogloby byc fajne szczegolnie dla nowych i na uni testowym, na 2020 tez byloby spoko. Jak uważacie ?

Napisano

Badania to specyficzna rzecz w ogam.

Zawsze się jej pilnowało i wyliczało czas :)

Pomysł kiedyś nie raz poruszany...

Jak dla mnie to zbędne ułatwienie gry.

Nie można wszystkiego wsadzić w kolejkę, bo już nic taki EKOnom nie będzie musiał robić....

Może jeszcze automatyczne wpłaty do banku co 1h.....

Napisano

Nie widzę przeciwskazań dla kolejki badań, zwłaszcza na początku klikanie co 0-kilka sekund jest uciążliwe. Nie jest to ułatwienie a usprawnienie. System kolejki jest napisany, wystarczy przerobić z budynków na badania.

Napisano

Auto wpłaty to nawet dla mnie przesada ;) Ale taka kolejka badań byłaby fajna i jeśli tak ją ustawić by badanie nie szło jak nie ma odpowiedniej ilości surki na planecie to nadal trzeba by pilnować tyle że byłoby znacznie wygodniej i fajniej ;)

Napisano

Według mnie również niepotrzebne ułatwienie, aż tak kłopotliwe to nie jest... na początku trzeba trochę poklikać, bez przesady, już więcej się schodzi z kolonizacją

Napisano

Panowie mamy tu chyba grę strategiczną a nie jakiegoś klikacza. Nie daje to żadnej nieuczciwej przewagi a jedynie uprzyjemnia. Tak czy inaczej się to człowiek naklika tylko zamiast od razu poklikać to co 5, 10, 20, 40 sekund po ileśnaście razy musi.