Fin Napisano 17 Maja 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Proponuje dodać do symulatora walk przycisk "zero floty" (po stronie atakującego i broniącego) dla mnie (mam nadzieję iż nie tylko dla mnie) byłoby to bardzo przydatne i pomocne w grze. Co sądzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 17 Maja 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Masz taki symulator przecież W zakładkach symulatory możesz włączyć symulację walk i nie masz tam wypełnionych pół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elobreko12 Napisano 17 Maja 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 a ja jestem za, gdy się skanuję czyjąś flotę i chce się przejść z raportu na symulator, to po naszej stronie są recki/ut sondy itp. Trochę irytujące jest zerowanie tego czego nie chcę się wysłać. FIN gratulację w końcu dobry pomysł zdravko dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 17 Maja 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Jak najbardziej do poprawy, wiele razy irytuje, kiedy trzeba własnoręcznie zerować wszystkie okręty jak się symuluje poprzez raport szpiegowski. Miałem sam pisać taki temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman Napisano 17 Maja 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Jestem jak najbardziej za tym pomysłem. Naprawdę irytujące jest to zerowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 19 Maja 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Dodalem faziee dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fin Napisano 21 Maja 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Super wielkie dzieki teraz bedzie wszystkim symulując wygodniej Drobna zmiana a od razu można grać z większym komfortem, można spr ściągać znajomych ps reflink działa tz daje cokolwiek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi