Fin Posted May 17, 2020 Report Posted May 17, 2020 Proponuje dodać do symulatora walk przycisk "zero floty" (po stronie atakującego i broniącego) dla mnie (mam nadzieję iż nie tylko dla mnie) byłoby to bardzo przydatne i pomocne w grze. Co sądzicie ? Quote
hhsnake0 Posted May 17, 2020 Report Posted May 17, 2020 Masz taki symulator przecież W zakładkach symulatory możesz włączyć symulację walk i nie masz tam wypełnionych pół Quote
faziee Posted May 17, 2020 Report Posted May 17, 2020 Jak najbardziej do poprawy, wiele razy irytuje, kiedy trzeba własnoręcznie zerować wszystkie okręty jak się symuluje poprzez raport szpiegowski. Miałem sam pisać taki temat. Quote
Szaman Posted May 17, 2020 Report Posted May 17, 2020 Jestem jak najbardziej za tym pomysłem. Naprawdę irytujące jest to zerowanie. Quote
Fin Posted May 21, 2020 Author Report Posted May 21, 2020 Super wielkie dzieki teraz bedzie wszystkim symulując wygodniej Drobna zmiana a od razu można grać z większym komfortem, można spr ściągać znajomych ps reflink działa tz daje cokolwiek ? Quote
Recommended Posts