Fin Napisano 7 Maja 2020 Zgłoszenie Napisano 7 Maja 2020 Proponuje umożliwić kumulację oficerów (tych za astaty) tz: geologa, admirała i naukowca.Np: 3xgeolog+ to +300%3xadmirał +120slotów3xnaukowiec -90%Ewentualnie można wprowadzić limity kumulacji np 1. geolog i geolog+ max 5 (co dałoby max +750%) 2. admirał/admirał max 2 (max +120slotów)3. naukowiec max 3 ale: Pierwszy jak teraz -30% Drugi -50% cena x1,5 Trzeci -70% cena x2(2*pierwszy) Te 3 poziomy w poł z trytem dałyby łączną możliwość skrócenia badań o 76% (bez trytu o 70%).Kwestia krotności byłaby ciekawa zarówno dla graczy jak i admina można rozważyć inne wersje krotności fajnie jeśli jakaś wejdzie Cytuj
Robinek Napisano 7 Maja 2020 Zgłoszenie Napisano 7 Maja 2020 (edytowane) Koszmarny pomysł. Kilka głównych spraw:1. zmieni się to w "pay to win", kto więcej załaduje asatów na start ten będzie w topce a następnie2. topka będzie niemożliwa do dogonienia3. co z trytem? Edytowane 7 Maja 2020 przez Robinek Cytuj
Fin Napisano 8 Maja 2020 Autor Zgłoszenie Napisano 8 Maja 2020 (edytowane) Mozna by rozważyć choć opcję naukowca to nie wpłynie zbyt silnie na staty.Co do pay&win to jest to od dawna a w/w to urozmaicenie chcesz bierzesz nie chcesz to nie Serio nikt nie chciałby skumulowanego naukowca czy geologa? ps -70% to jednak nie -90% Można zrobić inaczej max 2xnaukowiec dający -45% można też dodać kumulację do trytu np do max x3 dawałoby to do -90% redukcji spalania Edytowane 8 Maja 2020 przez Fin Cytuj
faziee Napisano 9 Maja 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Maja 2020 Daj spokój z takim pomysłem... I tak się zdenerwowałem po wprowadzeniu oziębiania planet przez astaty.. Nie po to na początku uniwersum poświęciłem dodatkowych XX godzin żeby znaleźć chłodne planety z dużą ilością pól. Pomysł może poza admirałem do kosza Cytuj
GREGx Napisano 12 Maja 2020 Zgłoszenie Napisano 12 Maja 2020 Polecam Finowi skomunikować się z własnym mózgiem.Ja !@#$%^& , co to za pomysły w ogóle.... spuścić Was z oka na parę dni ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi