Fin Napisano 7 Maja 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 Proponuje umożliwić kumulację oficerów (tych za astaty) tz: geologa, admirała i naukowca.Np: 3xgeolog+ to +300%3xadmirał +120slotów3xnaukowiec -90%Ewentualnie można wprowadzić limity kumulacji np 1. geolog i geolog+ max 5 (co dałoby max +750%) 2. admirał/admirał max 2 (max +120slotów)3. naukowiec max 3 ale: Pierwszy jak teraz -30% Drugi -50% cena x1,5 Trzeci -70% cena x2(2*pierwszy) Te 3 poziomy w poł z trytem dałyby łączną możliwość skrócenia badań o 76% (bez trytu o 70%).Kwestia krotności byłaby ciekawa zarówno dla graczy jak i admina można rozważyć inne wersje krotności fajnie jeśli jakaś wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elobreko12 Napisano 7 Maja 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 moim zdaniem nie przejdzie, pomysł sam w sobie ciekawy, ale teraz weź pod uwagę załóżmy gracza który ma 32 lv technologi bojowej, na 33 robi się 218+ dni, zdobywam taki zastrzyk - 90 % czasu = 20+ dni, skracam to trytem i tak w kółko... gracze staliby się (Ci którzy mieli szczęście) raczej nie osiągalni. a tryt wtedy spada na drugi plan gdzie jest kluczowy w rozgrywce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robinek Napisano 7 Maja 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 (edytowane) Koszmarny pomysł. Kilka głównych spraw:1. zmieni się to w "pay to win", kto więcej załaduje asatów na start ten będzie w topce a następnie2. topka będzie niemożliwa do dogonienia3. co z trytem? Edytowane 7 Maja 2020 przez Robinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elobreko12 Napisano 7 Maja 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 bez obrazy ale plan do piachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fin Napisano 8 Maja 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 (edytowane) Mozna by rozważyć choć opcję naukowca to nie wpłynie zbyt silnie na staty.Co do pay&win to jest to od dawna a w/w to urozmaicenie chcesz bierzesz nie chcesz to nie Serio nikt nie chciałby skumulowanego naukowca czy geologa? ps -70% to jednak nie -90% Można zrobić inaczej max 2xnaukowiec dający -45% można też dodać kumulację do trytu np do max x3 dawałoby to do -90% redukcji spalania Edytowane 8 Maja 2020 przez Fin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 9 Maja 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2020 Daj spokój z takim pomysłem... I tak się zdenerwowałem po wprowadzeniu oziębiania planet przez astaty.. Nie po to na początku uniwersum poświęciłem dodatkowych XX godzin żeby znaleźć chłodne planety z dużą ilością pól. Pomysł może poza admirałem do kosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx Napisano 12 Maja 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Polecam Finowi skomunikować się z własnym mózgiem.Ja !@#$%^& , co to za pomysły w ogóle.... spuścić Was z oka na parę dni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi