eTrzy6em50 Napisano 20 Lutego 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 (edytowane) Wiem ze sprawa stara ale spróbuje...Nick: ZjaranySmerf i xddddd (chyba 5 x d)Treść blokady:multiNick SGO który dał bana: NebuOpis: Nie pamiętałem nicku bo przed porzuceniem konta zmieniałem nick, po powrocie założyłem konto "xddddd" i znalazłem swoje stare konto, na którę wróciłem, potem dostałem bana multi, chociaż z tego co pamiętam zgłaszałem multi, ale nie pamiętam, nie chciało mi się odwoływać, bo zakładac konto na forum itp, a to był taki nagły powrót i po prostu ban zniszczył mój słomiany zapał, olałem, teraz wróciłem unii 5 i po czasie kolega oddał mi konto unii 8 wchodzę patrze lipne strasznie, ale myśle hmmm miałem tu kiedyś konto... znalazłem je i patrze ban... chwila sobie przypomniałem za co... Zobaczyłem co i jak no i jestem Bardzo bym prosił administrację o wyrozumiałość i od banowanie konta, xddddd można usunąć lub nie wiem zgłosze to wspólne ip teraz logowałem się z konta Szpek to co dostałem od kolegi, na nim już włączyłem usuwanie (edit a nie to urlop, przepraszam no to je też można wywalić) Edytowane 20 Lutego 2020 przez eTrzy6em50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 22 Lutego 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Ja tutaj widze jeszcze jedno konto ktore jest powiazane z wyzej wymienionymi, co z to jest za konto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eTrzy6em50 Napisano 23 Lutego 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2020 (edytowane) Teraz założyłem żeby znów siebie znaleźć, i sobie przypomniałem że miałem bana, chodzi o konto poginty? dobrze pamiętam Edytowane 23 Lutego 2020 przez eTrzy6em50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eTrzy6em50 Napisano 23 Lutego 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2020 A nie no xdddd, zjaranysmerf i teraz logowałem się ze szpek, Może być jeszcze willu, konto kolegi może się kiedyś na nim logowałem nie pamiętam, lecz wątpieSumując Chodzi mi o odzyskanie zjaranegosmerfa, reszta może być usunięta zbanowana obojętne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 24 Lutego 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 Tak z ciekawości od siebie zapytam, czytałeś kiedykolwiek regulamin gry ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eTrzy6em50 Napisano 24 Lutego 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 Tak, czytałem, jedyny błąd to nie zgłoszenie IP wspólnego... Gdyby to były jeszcze jakieś szemrane interesy, a to było szukanie starego konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 24 Lutego 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 To ile w końcu miałeś tych kont ??? a na ile się logowałeś ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eTrzy6em50 Napisano 24 Lutego 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 ZjaranySmerf to było 1 konto, potem zostawiłem grę na jakiś czas, i wróciłem, nie pamiętałem nicku, założyłem konto "xddddd" żeby się znaleźć w statystykach, znalazłem wróciłem na zjaranegosmerfa. Nie pamiętam ile pograłem ale szybko dostałem bana, i z tego co pamiętam odechciało mi sie znów grać, odkręcać to itp z góry uznając że nic nie zdziałam... potem jakoś niedługo chyba założyłem kolejne konto pograłem trochę i je też zostawiłem, teraz się na nie zalogowałem konto Szpek, no i odświeżam konto i sobie myślę zaraz, zaraz, miałem ty kiedyś konto dużo bardziej rozwinięte, patrze w statystyki jest patrze ban, wchodzę widzę powód bana to napisałem odwołanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 24 Lutego 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 a które to uni jest ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eTrzy6em50 Napisano 24 Lutego 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 Unii 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 24 Lutego 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 rozwikłam bym to ale nie mam tam uprawnień w odwołaniu masz napisane uni 5 więc zmień proszę. Będzie ktoś to się zajmie problemem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 25 Lutego 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 Odbanuje to konto, ale nie zakladaj wiecej takich kont. Jesli szukasz swojego starego konta to napisz do mnie, a z pewnoscia pomoge cie je znalezc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eTrzy6em50 Napisano 25 Lutego 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 Ok wielkie dzięki Również Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 26 Lutego 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 Zakręcone tak że się pogubiłem, kont z przysłowiowe sto Temat zamykam skoro rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi