Blokada_przez_kiros Napisano 19 Stycznia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Witajcie drodzy Gracze! Idąc z myślą o aktywnych graczach a zwłaszcza flociarzach, wpadłem na taki pomysł, aby stworzyć NOWE universum SEZONOWE. Parametry do ustalenia, ale proponuje - Szybkość x500 Wydobycie x500 Floty x100 Pz z floty - 60% Pz z obrony - 60%- Na start rozbudowana matka, obraz badania min. 10LVL- Wprowadzenie dodatku "floty"- Nazwa do ustalenia- Czas rozgrywki 3 msc (potem reset).- Przy każdym resecie, wyłaniano by najlepszego gracza universum, który jako nagrodę dostawałby powiedzmy hmmm 500/1000astatów? na dowolne swoje konto. Aby universum przynosiło jaki kol wiek zysk dla Administracji, proponuje takie zakładki jak IMPERIUM, Handlarz, Mapa UNI, FALANGA, zrobić płatne. Powiedzmy 10zł na miesiąc? Nie wiem jaki jest koszt utrzymania UNIVERSUM - może tutaj wypowie się Admin jaka kwota by go satysfakcjonowała. Na takim universum, oczywiście obowiązywałby zmieniony REGULAMIN GRY. Powiedzmy, całkowite zniesienie liczby misji napadaj/niszcz na aktywnych. Co do reszty, myślę że powinni się wypowiedzieć inni gracze. Oczywiście proponuje zrobienie ankiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viher Napisano 19 Stycznia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Jak dla mnie pomysł mega. Niemniej uważam, że jeśli ktoś aktywnie pogra przez miesiąc to innym, którzy chcieliby dołączyć później żeby się trochę pobawić, może być zbyt trudno go dogonić. Dlatego 3 miesiące to zbyt dług, uważam, że takie uni powinno trwać miesiąc, no maksymalnie 6 tygodni. Co do płatności, to sądzę, że 10zł za dodatki na takim sezonowym uni chyba byłoby rozsądne, ale fakt, tu się administracja powinna wypowiedzieć. Co do regulaminu, to całkowite zniesienie liczby misji napadaj/niszcz to trochę przesada Powiększenie ich np. trzykrotnie to już byłoby sporo, ale całkowite zniesienie limitu to przesada Ponadto uważam, że fajnie byłoby na takim uni zmniejszyć ilość galaktyk/układów, gdyż jeśli miałoby aktywnie grać jednorazowo np.20 osób, to 11x499 chyba nam niepotrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx Napisano 20 Stycznia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 ..dobra, ale po resecie zwracają za astaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 20 Stycznia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2020 ..dobra, ale po resecie zwracają za astaty Jak jesteś dobry i wygrasz Unii to dostaniesz a jak masz tylko portfel a brak umiejętności to nie dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blokada_przez_kiros Napisano 21 Stycznia 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 (edytowane) ..dobra, ale po resecie zwracają za astaty ..dobra, ale po resecie zwracają za astaty Chyba logiczne na takim uniwersum nie byłoby sutki za astaty. Byłby dodatek „floty”, wygrałby najlepszy a nie najbogatszy... To ma być uniwersum do zabawy, i czystej rywalizacji. zaznaczyłem wyżej z myślą o ”flociarzach” Edytowane 21 Stycznia 2020 przez Pro100wPunkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Versace Napisano 27 Stycznia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2020 Mi pasuje chętnie bym pograł na takim czymś z uwagi iż jestem znudzony zaczynaniem od nowa gry i budowania wszystkiego a przede wszystkim dla mnie flota się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi