Szaman Posted November 28, 2019 Report Share Posted November 28, 2019 Nasz nick:ogiTreść blokady:§2 ust. 4 załącznik nr 1 do regulaminuNick SGO, który nałożył bana:nebuSzczegółowy opis sytuacji, charakteru bana:Nie używam żadnego bota do wykonywania czynności w grze.Używam kalkulatora do analizy skanów napisany w Excelu który liczy ile UT i gdzie mam wysłać.A kalkulator do analizy raportów jak mi wiadomo jest dozwolony.Nawet sam Kiros pozwolił na udostępnienie kalkulatora inikowi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szaman Posted November 29, 2019 Author Report Share Posted November 29, 2019 (edited) Operator Gry ma 24 godziny a Administrator 72 godziny na odpowiedź.Poprzedni regulamin: http://ogam.online/subpages/reg_old.html Regulamin nie wszystkich obowiązuje? Edited November 29, 2019 by Szaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiros Posted November 30, 2019 Report Share Posted November 30, 2019 Zainteresowanie twoimi atakami zaczelo sie wtedy, jak nie moglem sprawdzic juz historii lotu flot. Okazalo sie ze baza danych byla tak pelna twoich raportow, ze serwer wypluwal blad. Udalo mi sie odzyskac ostatnie 15 dni, w ktorych widac jak latasz od 8:00 do 0:00 (prawie co dziennie, sa dni w ktorych zaczyna sie dopiero o 10:00).Wiem ze ludzie potrafia wiele ale nie chcesz mi powiedziec ze grasz dziennie nawet do 16h? i to bez odpoczynku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szaman Posted November 30, 2019 Author Report Share Posted November 30, 2019 Tak, gram całymi dniami, tego że to zabronione w regulaminie niemaPrzerwy też robię i to coraz częstsze, pewnie chęci już nie takie bo z kim teraz rywalizować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szaman Posted November 30, 2019 Author Report Share Posted November 30, 2019 Kiros pokaż tą historię lotów i sprawdzimy czy faktycznie latałem non stop czy były przerwy, krótsze lub dłuższe.Bo skoro nie masz dowodów proszę o odbanowanie mojego konta na które ciężko i sumiennie zapracowałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szaman Posted November 30, 2019 Author Report Share Posted November 30, 2019 (edited) Bym był prawie zapomniał. Nebu stwierdził że ja bez skanowania wysyłałem dokładną ilość UT na farmy. Mam raporty szpiegowskie i podliczenia gdzie i co wysłać, wszystko w jednym pliku Excel. Na moim zbanowanym koncie nadal są nieodczytane wiadomości i to tylko z ataków bo wcześniejsze były wyzerowane jako odczytane. Może zatem porównać je z moimi obliczeniami z Excela, albo sam może to policzyć skoro mi nie wierzy. Ps.Dlaczego nebu miał odwagę mnie zbanować, a nie ma odwagi by odpisać na moje odwołanie Edited November 30, 2019 by Szaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiros Posted November 30, 2019 Report Share Posted November 30, 2019 Musze przeprosic za moje niedopatrzenia, na pierwszy rzut oka wygladalo to naprawde dziwnie i niewiarygodnie. Prosze wybaczyc za nasza pochopnosc, ale sam nie chcialbys grac tam, gdzie obok ciebie graja ludzie nieuczciwi i gra toczyla by sie nie czysto.Nebu zbanowal konto na moja prosbe, a cala wine ponosze ja. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Posted December 1, 2019 Report Share Posted December 1, 2019 A ja przypominam iż dział odwołań służy do kontaktu zblokowanego gracza z operatorem tudzież administratorem. Dalsze spamowanie będzie skutkowało wiadomo czym, pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szaman Posted December 1, 2019 Author Report Share Posted December 1, 2019 Dziękuję za rozpatrzenie mojej sprawy.I proszę o takie samo podejście do problemów innych graczy.Wnikliwe i rzetelne przyjrzenie się problemowi może wiele zdziałać, a przychylność graczy na pewno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts