Jump to content

Odwołanie od bana

Szaman

Recommended Posts

Nasz nick:ogi
Treść blokady:§2 ust. 4 załącznik nr 1 do regulaminu

Nick SGO, który nałożył bana:nebu
Szczegółowy opis sytuacji, charakteru bana:Nie używam żadnego bota do wykonywania czynności w grze.

Używam kalkulatora do analizy skanów napisany w Excelu który liczy ile UT i gdzie mam wysłać.

A kalkulator do analizy raportów jak mi wiadomo jest dozwolony.

Nawet sam Kiros pozwolił na udostępnienie kalkulatora inikowi.

Zainteresowanie twoimi atakami zaczelo sie wtedy, jak nie moglem sprawdzic juz historii lotu flot. Okazalo sie ze baza danych byla tak pelna twoich raportow, ze serwer wypluwal blad. Udalo mi sie odzyskac ostatnie 15 dni, w ktorych widac jak latasz od 8:00 do 0:00 (prawie co dziennie, sa dni w ktorych zaczyna sie dopiero o 10:00).

Wiem ze ludzie potrafia wiele ale nie chcesz mi powiedziec ze grasz dziennie nawet do 16h? i to bez odpoczynku?

Bym był prawie zapomniał. Nebu stwierdził że ja bez skanowania wysyłałem dokładną ilość UT na farmy. Mam raporty szpiegowskie i podliczenia gdzie i co wysłać, wszystko w jednym pliku Excel. Na moim zbanowanym koncie nadal są nieodczytane wiadomości i to tylko z ataków bo wcześniejsze były wyzerowane jako odczytane. Może zatem porównać je z moimi obliczeniami z Excela, albo sam może to policzyć skoro mi nie wierzy.

Ps.

Dlaczego nebu miał odwagę mnie zbanować, a nie ma odwagi by odpisać na moje odwołanie

Edited by Szaman

Musze przeprosic za moje niedopatrzenia, na pierwszy rzut oka wygladalo to naprawde dziwnie i niewiarygodnie. Prosze wybaczyc za nasza pochopnosc, ale sam nie chcialbys grac tam, gdzie obok ciebie graja ludzie nieuczciwi i gra toczyla by sie nie czysto.

Nebu zbanowal konto na moja prosbe, a cala wine ponosze ja.

Pozdrawiam