Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na poczatku chce serdecznie podziekowac graczowi Alwego za wiele lat gry i za to ze zdecydowal sie przekazac swoje konto z uniwersum 5 do licytacji, po ktorej pieniadza zostana przeslane do WOŚP.

Niewiele osob zachowaloby sie tak jak Alwego i  naprawde zdaje sobie sprawe ile czasu poswieciles dla tej gry, dziekuje w imieniu calej ekipy ogam.online i zycze szczescia w realnym zyciu :).

Moi drodzy uzytkownicy, mam do was pytanie albo nawet prosbe. Konto w chwili obecnej jest pod moim nadzorem i tak zostanie az do konca licytacji. No wlasnie, kiedy je lcytowac? macie jakis pomysl bo final WOŚP bedzie dopiero 12.01.2020 i czy wystawic je juz teraz a pieniadze wyslac dopiero w styczniu(zaufacie mi na tyle?) albo zrobimy licytacje dopiero 2 tygodnie przed finalem, a koniec 1 dzien przed?

Piszcie swoje pomysly, albo zrobmy  ankiete, jak kto woli - czekam na wasz glos

Pozdrawiam i raz jeszcze podziekowania dla Alwego

Napisano

Ja bym proponował założyć temat z opisem konta by każdy mógł zapoznać się z tym co jest na koncie

oprócz oczywiście banku, astat i trytu.

Następnie licytację otworzyć w połowie grudnia na 2 tyg. i przed nowym rokiem wyłonić zwycięzcę. 

Dorzuciłbym trochę bonusów:

- pakiet surowców ze zmarnowanego konta na u7

- możliwość przeniesienia konta na uni 7-8

Napisano

Ja bym pieniązki przekazał na dzieci/dom dziecka , WOŚP co rok zbiera rekordowe sumy , a domy dziecka niestety nie zbieraja nic , a mysle ze przekazanie kasy na dom dziecka bedzie o niebo lepszym pomyslem niz oddaniem do WOŚP. Prostujac , na WOŚP co roku wplacam uprzedzajac poniektórych.

Napisano (edytowane)

Na poczatku chce serdecznie podziekowac graczowi Alwego za wiele lat gry i za to ze zdecydowal sie przekazac swoje konto z uniwersum 5 do licytacji, po ktorej pieniadza zostana przeslane do WOŚP.

Niewiele osob zachowaloby sie tak jak Alwego i  naprawde zdaje sobie sprawe ile czasu poswieciles dla tej gry, dziekuje w imieniu calej ekipy ogam.online i zycze szczescia w realnym zyciu :).

Moi drodzy uzytkownicy, mam do was pytanie albo nawet prosbe. Konto w chwili obecnej jest pod moim nadzorem i tak zostanie az do konca licytacji. No wlasnie, kiedy je lcytowac? macie jakis pomysl bo final WOŚP bedzie dopiero 12.01.2020 i czy wystawic je juz teraz a pieniadze wyslac dopiero w styczniu(zaufacie mi na tyle?) albo zrobimy licytacje dopiero 2 tygodnie przed finalem, a koniec 1 dzien przed?

Piszcie swoje pomysly, albo zrobmy  ankiete, jak kto woli - czekam na wasz glos

Pozdrawiam i raz jeszcze podziekowania dla Alwego

Wpiszę swoje trzy grosze :)

Wnioskując z powyższego wpisu Alwego oddał swoje konto na licytację WOSP

Dlaczego nie chcecie uszanować Jego i jego decyzji ?

Widzę tu powyżej pazerne sępy które już slinią się na jego konto ;)

Dlaczego chcecie robić licytację tutaj, kto zalicytuje ? Dwóch wałkarzy ? Co nam to da?

Pójdźmy dalej: oddajmy to konto na licytację WOSP na Allegro

Korzysci:

1) gwarancja wpłaty

2) darmowa reklama serwera

3) potencjalne tysiące graczy

4) szansa na dużo większy "dochód" dla dzieci

Wykorzystajmy sytuację, a może wszyscy "razem z dziecmi" na tym skorzystamy.

Wystarczy ładnie ubrać to w słowa np: TOP1 najstarszego uni najstarszego prywatnego serwera w Polsce,

a myslę, że zainteresowanie może być spore.

Zainteresowani wałkarze stąd też tam wejdą  :D

Edytowane przez MOCZAR
Napisano

juz miałem pytać '' ile ? '' , bo nie lubie owijac w bawełne, ale zalogowałem sie na u5 i okazuje sie że na u8 mam wiecej punktów od Alwego.

Tak czy inaczej szacun za poziom kopalni  :)

Napisano

Wpiszę swoje trzy grosze :)

Wnioskując z powyższego wpisu Alwego oddał swoje konto na licytację WOSP

Dlaczego nie chcecie uszanować Jego i jego decyzji ?

Widzę tu powyżej pazerne sępy które już slinią się na jego konto ;)

Dlaczego chcecie robić licytację tutaj, kto zalicytuje ? Dwóch wałkarzy ? Co nam to da?

Pójdźmy dalej: oddajmy to konto na licytację WOSP na Allegro

Korzysci:

1) gwarancja wpłaty

2) darmowa reklama serwera

3) potencjalne tysiące graczy

4) szansa na dużo większy "dochód" dla dzieci

Wykorzystajmy sytuację, a może wszyscy "razem z dziecmi" na tym skorzystamy.

Wystarczy ładnie ubrać to w słowa np: TOP1 najstarszego uni najstarszego prywatnego serwera w Polsce,

a myslę, że zainteresowanie może być spore.

Zainteresowani wałkarze stąd też tam wejdą  :D

No cos w tym jest :)

Sprostuje tylko jedno, Alwego nie upieral sie zeby to mialo byc WOSP - to byla tylko propozycja

_____________________________________________________________________________________

Mysle ze trzeba zebrac fakty i ustalic jakis termin i miejsce, allegro raczej odpada bo nie mam tam konta, kupuje i sprzedaje gdzie indziej :)

• 2 tygodnie później...