Gość Napisano 5 Listopada 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2019 Hello, hello! Nie będę się rozwijał zbytnio w temacie, kto chętny na chlanie w piątek/sobotę nadchodzącego weekendu? Jest nas 2, ale tego drugiego póki co nie zdradzę. Miejsce dowolne, byleby Śląsk. Można wziąć pokój na hotelu i się naprać do bólu tyłka, nic wykwintnego, poznać się, naprać [ciach] Kto za, kto przeciw, do czwartku się wpisujcie.Co do innych używek jeśli ktoś reflektuje, kontakt na priv, zbiorę zamówienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mg4 Napisano 5 Listopada 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2019 Mi pasuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Listopada 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2019 Mi pasuje;) Ogólnie spotkanie, [ciach]? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 5 Listopada 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2019 Chyba nadal nie wierzysz ze Drop to facet żebyś się nie zdziwił co zobaczysz bo Ci opadnie szczena do podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Listopada 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2019 Chyba nadal nie wierzysz ze Drop to facet żebyś się nie zdziwił co zobaczysz bo Ci opadnie szczena do podłogi Raz w d to nie p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mg4 Napisano 5 Listopada 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2019 Ogólnie spotkanie, [ciach]?kaski nie znam i molestował jej nie mam zamiaru:),Ale na wodeczke i joincika nie ma problemu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElChupacabra Napisano 5 Listopada 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2019 Hello, hello! Nie będę się rozwijał zbytnio w temacie, kto chętny na chlanie w piątek/sobotę nadchodzącego weekendu? Jest nas 2, ale tego drugiego póki co nie zdradzę. Miejsce dowolne, byleby Śląsk. Można wziąć pokój na hotelu i się naprać do bólu tyłka, nic wykwintnego, poznać się, naprać [ciach] Kto za, kto przeciw, do czwartku się wpisujcie.Co do innych używek jeśli ktoś reflektuje, kontakt na priv, zbiorę zamówienia Już myślałem, że będzie napisane "jest nas 2, ale tego drugiego nie będzie" Nosio dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi