Viher Napisano 30 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Kiros - pisałeś w jednym z tematów, że zanim zajmiesz się nowym uni masz jeszcze kilka projektów do ogarnięcia. Niemniej, nigdzie nie ma podanych informacji, jakie zmiany się szykują, nad czym pracujesz, w którą stronę wszystko idzie. Może wartoby było poinformować swoich graczy jakie zmiany są planowane w najbliższym czasie, z jakimś małym zarysem/harmonogramem co i kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMuellerek Napisano 30 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Wprowadził już kilka rzeczy. - popsuł urlopy- przenoszenie planet $$- ochładzanie planet $$ Niucek dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coreyek Napisano 30 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2019 proponuje system astrofizyka... i ekspedycji zwiazanej z tym... liczba planet bez limitu wystarczy podniesc badania o 2 pkt i odblokowac kolonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 30 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Wprowadził już kilka rzeczy. - popsuł urlopy- przenoszenie planet $$- ochładzanie planet $$Spitzer chłopaku zawsze darzyłem Cię sympatią, więc mam do Ciebie jedną prośbę, mianowicie zajmij się swoją grą i nie siej mi tu zamętu proszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 30 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Wprowadził już kilka rzeczy. - popsuł urlopy- przenoszenie planet $$- ochładzanie planet $$Bez przesady nie może być wszystkiego za free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viher Napisano 30 Października 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Wszyscy odbiegacie od tematu... Raczej nie oczekiwałem tutaj Waszego spamu a konkretnych informacji od Kirosa, jakie zmiany są w planach i mniej więcej jakiś harmonogram tych zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirai99 Napisano 31 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Zmniejszył kilkunastokrotnie nagrody za lotto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANOREXIA Napisano 31 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Z lotto popełnił kolejny błąd.kiros otrząśnij się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zybi Napisano 31 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Świetnie zrobił tak to surowce były za darmo. Ci co kasę lądowali to im pasowało. I nie mówicie, że o tryt chodzi bo można go sobie zakupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
William Wallace Napisano 31 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2019 To ,że zlikwidował to wielki błąd,ale sposób w jaki to zrobił to już tylko świadczy o nim. Nie można takich ważnych decyzji podejmować samemu bez informacji i według mnie kirospokazał ,że jest takim typowym Polakiem któremu dać tylko troche władzy i już widaćjakim jest człowiekiem myślacym tylko o swoich celach. Nawet jak już chciał to zmienić to trzeba to obgadać ze wszystkimi ustalić coś i przede wszystkim dać jakiś termin ostateczny.Są np. jeszcze 2 losowania po starej wartości wtedy ludzie mają jeszcze czas wydać zbierane na ten cel astaty a nie dać informacje po dokonanej zmianie bez możliwosci reakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANOREXIA Napisano 31 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2019 No tu trzeba przyznać.Zero informacji i zapytania graczy o opinie.Zamiast zyskać...więcej straci...nie wiem ale ktoś mu chyba wpycha nie które pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
William Wallace Napisano 31 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Tu się z Tobą zgodze ANOREXIA też mi się wydaje ,że jest tutaj jakiś wujek dobra rada.Tylko pytanie czy ktoś taki chce dobrze dla gry czy wręcz przeciwnie zależy komuś na tym by to wszystko padło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANOREXIA Napisano 31 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Paść nie padnie.zostanie najwyżej znów mniej graczy a nowych nie przybędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niucek Napisano 31 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2019 (edytowane) Plan zmian ??? jaki plan zmian ?/Nasz pan i władca kosmosu plany wprowadza po cichutku z bunkierka z pomocą jakiejś przyzwoity ktora mu szepcze do uchao pomysłach jak wydoić wiecej hajsu z padającego serwera.Chłop któryś miesiąc sie buja z nowym uniwersum i nie moze sie zebrać bo projekty na papierze na biurku narazie.Jak przypali sobie dobrą lufe na wieczór i załapie jakąs dobrą wizje to z rana już bedziecie to mieli na koncie ale nie martwcie sie nic na szybko.Za kazdym razem jak sie logujesz to musisz zaakceptowac regulamin który niewiadomo co zawiera bo wczoraj w nocy mogl sie zmienić tylkopo co o tym wspominac komukolwiek. Klikasz tak wiec sie zgadzasz. Nooooo ale zeby nie było że nic nie robi to zmiany w urlopach mistrzostwo świata.A ten nowy handlarz to dopiero rarytas. Na pewno zaraz po tych zmianach liczba graczy wzrosła o 100 % Nasz prezes to człowiek najlepszy a jeszcze inni wtykają mu szpilki. To nie ludzie to wilki.To mówiłem ja Jarząbek Wacław .... Nooo i mały edit. Bym zapomniał o najwiekszej zmianie ktora przepełnia me serce radościąNowy regulamin forum ogam.online - zapraszam do lektury REGULAMINBaner ktory wisi i swieci abys pamietał moj drogi urzytkowniku co jest tu najwazniejszewchodz i czytaj ucz sie na pamiec a jak juz sie nauczysz to i tak zmienie go pod siebieAaaaaaaameeeeeeen Edytowane 31 Października 2019 przez Niucek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 31 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Co do planu dzialan, jestem jeszcze w krotkiej fazie testowania i nie jestem pewien ktore pomysly beda sie nadawac a ktore nie. Pracuje nad kilkoma rzeczami mechanicznymi , takie ktore poprawia plynnosc gry, chce rowniez dodac opcje mobilna. Jest jeszcze kilka innych projektow, ale z tym musze jeszcze zaczekac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANOREXIA Napisano 1 Listopada 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 To może byś ogłosił jakie to plany.oficjalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMuellerek Napisano 1 Listopada 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 (edytowane) Spitzer chłopaku zawsze darzyłem Cię sympatią, więc mam do Ciebie jedną prośbę, mianowicie zajmij się swoją grą i nie siej mi tu zamętu proszę....To była ironia przyjacielu hehe Bez przesady nie może być wszystkiego za freeAkurat uważam że za te funkcje cena, powinna być sporo większa. Przenoszenie planet, Tylko 100astatów? Schładzanie 1astat?? Dobrze wiemy że rozwój tego, czas, zakup trytu/ekspy...kosztuje sporo więcej. Edytowane 1 Listopada 2019 przez Spitzer MOCZAR dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 1 Listopada 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 To może byś ogłosił jakie to plany.oficjalnie.Napisalem, mechanika i opcja dla urzadzen mobilnych. Reszta to jeszcze testy nawet nie moge powiedziec ze beta, jak bedzie pierwsza beta to wrzuce na testowy i dam info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANOREXIA Napisano 1 Listopada 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2019 Wszystko jasne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi