Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kiros - pisałeś w jednym z tematów, że zanim zajmiesz się nowym uni masz jeszcze kilka projektów do ogarnięcia. Niemniej, nigdzie nie ma podanych informacji, jakie zmiany się szykują, nad czym pracujesz, w którą stronę wszystko idzie. Może wartoby było poinformować swoich graczy jakie zmiany są planowane w najbliższym czasie, z jakimś małym zarysem/harmonogramem co i kiedy?

Napisano

Wprowadził już kilka rzeczy.

- popsuł urlopy

- przenoszenie planet $$

- ochładzanie planet $$

Spitzer chłopaku zawsze darzyłem Cię sympatią, więc mam do Ciebie jedną prośbę, mianowicie zajmij się swoją grą i nie siej mi tu zamętu proszę....

Napisano

Wszyscy odbiegacie od tematu...

Raczej nie oczekiwałem tutaj Waszego spamu a konkretnych informacji od Kirosa, jakie zmiany są w planach i mniej więcej jakiś harmonogram tych zmian

Napisano

To ,że zlikwidował to wielki błąd,ale sposób w jaki to zrobił to już tylko świadczy o nim.

Nie można takich ważnych decyzji podejmować samemu bez informacji i według mnie kiros

pokazał ,że jest takim typowym Polakiem któremu dać tylko troche władzy i już widać

jakim jest człowiekiem myślacym tylko o swoich celach.

Nawet jak już chciał to zmienić to trzeba to obgadać ze wszystkimi ustalić coś i przede wszystkim 

dać jakiś termin ostateczny.Są np. jeszcze 2 losowania po starej wartości wtedy ludzie mają jeszcze czas 

wydać zbierane na ten cel astaty a nie dać informacje po dokonanej zmianie bez możliwosci reakcji.

Napisano

Co do planu dzialan, jestem jeszcze w krotkiej fazie testowania i nie jestem pewien ktore pomysly beda sie nadawac a ktore nie. Pracuje nad kilkoma rzeczami mechanicznymi , takie ktore poprawia plynnosc gry, chce rowniez dodac opcje mobilna. Jest jeszcze kilka innych projektow, ale z tym musze jeszcze zaczekac.

Pozdrawiam

Napisano

To może byś ogłosił jakie to plany.oficjalnie.

Napisalem, mechanika i opcja dla urzadzen mobilnych. Reszta to jeszcze testy nawet nie moge powiedziec ze beta, jak bedzie pierwsza beta to wrzuce na testowy i dam info.