adictiv2019 Napisano 27 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2019 Gram na uni 9 i 10. Ostatnio był 500 error i jak serwer wrocil to napisalem o zwrot floty bo mi rozwalil ktos po 20 min, do dzisiaj brak zwrotu floty ani odzewu, I pytania czasami pasają jak rozkręcić UNI. WIem jak bo mam 20 znajomych co by chetnie zagrało ale odradzam im hre tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 27 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2019 (edytowane) Naucz się najpierw składać poprawnie zdania, w odpowiednim miejscu stawiać przecinek itd. Nie mówię już o myleniu literek bo trzeba się domyślać Edit: pomijam już to ze nazwa tematu nijak ma się do nazwy działu ... post robiony na szybko bez użycia głowy. Edytowane 27 Października 2019 przez Revenge ツ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adictiv2019 Napisano 27 Października 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2019 nie bawie sie w poprawny jezyk w necie, Chce szybko napisać o co mi chodzi. odpowiadajcie raczej na temat a nie na bledy w pisowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 27 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2019 Wlasnie przez te błędy nikt Cię nie zrozumie i nie będzie miał zamiaru odpisać na dziecinną składnie. Proste jak drut. Jak o zwrot floty tak napisałeś to się nie dziw ze jej nie dostałeś spowrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 27 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2019 Nie wiem komu pisales w tej sprawie na uniwersum 9 czy 10, ale nic takiego nie otrzymalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMuellerek Napisano 27 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2019 bożeJAKIanalfabetaSKĄDsieTACYbiorąNIEwiemDAJCIEmuBANA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 27 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2019 Nie wiem komu pisales w tej sprawie na uniwersum 9 czy 10, ale nic takiego nie otrzymalem.Też pierwsze słyszę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 28 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2019 Też pierwsze słyszę ???Do mmie też na u9 i u10 żadne zgloszenie nie wpłynęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirai99 Napisano 28 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2019 nie bawie sie w poprawny jezyk w necie, Chce szybko napisać o co mi chodzi. odpowiadajcie raczej na temat a nie na bledy w pisowniTy się nie bawisz w poprawny język, to my się nie będziemy bawić w w odpowiadanie na temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi