adictiv2019 Posted October 27, 2019 Report Share Posted October 27, 2019 Gram na uni 9 i 10. Ostatnio był 500 error i jak serwer wrocil to napisalem o zwrot floty bo mi rozwalil ktos po 20 min, do dzisiaj brak zwrotu floty ani odzewu, I pytania czasami pasają jak rozkręcić UNI. WIem jak bo mam 20 znajomych co by chetnie zagrało ale odradzam im hre tutaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revenge ツ Posted October 27, 2019 Report Share Posted October 27, 2019 (edited) Naucz się najpierw składać poprawnie zdania, w odpowiednim miejscu stawiać przecinek itd. Nie mówię już o myleniu literek bo trzeba się domyślać Edit: pomijam już to ze nazwa tematu nijak ma się do nazwy działu ... post robiony na szybko bez użycia głowy. Edited October 27, 2019 by Revenge ツ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adictiv2019 Posted October 27, 2019 Author Report Share Posted October 27, 2019 nie bawie sie w poprawny jezyk w necie, Chce szybko napisać o co mi chodzi. odpowiadajcie raczej na temat a nie na bledy w pisowni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revenge ツ Posted October 27, 2019 Report Share Posted October 27, 2019 Wlasnie przez te błędy nikt Cię nie zrozumie i nie będzie miał zamiaru odpisać na dziecinną składnie. Proste jak drut. Jak o zwrot floty tak napisałeś to się nie dziw ze jej nie dostałeś spowrotem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiros Posted October 27, 2019 Report Share Posted October 27, 2019 Nie wiem komu pisales w tej sprawie na uniwersum 9 czy 10, ale nic takiego nie otrzymalem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KMuellerek Posted October 27, 2019 Report Share Posted October 27, 2019 bożeJAKIanalfabetaSKĄDsieTACYbiorąNIEwiemDAJCIEmuBANA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Posted October 27, 2019 Report Share Posted October 27, 2019 Nie wiem komu pisales w tej sprawie na uniwersum 9 czy 10, ale nic takiego nie otrzymalem.Też pierwsze słyszę ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebu Posted October 28, 2019 Report Share Posted October 28, 2019 Też pierwsze słyszę ???Do mmie też na u9 i u10 żadne zgloszenie nie wpłynęło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirai99 Posted October 28, 2019 Report Share Posted October 28, 2019 nie bawie sie w poprawny jezyk w necie, Chce szybko napisać o co mi chodzi. odpowiadajcie raczej na temat a nie na bledy w pisowniTy się nie bawisz w poprawny język, to my się nie będziemy bawić w w odpowiadanie na temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts