adictiv2019 Napisano 27 Października 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Października 2019 Gram na uni 9 i 10. Ostatnio był 500 error i jak serwer wrocil to napisalem o zwrot floty bo mi rozwalil ktos po 20 min, do dzisiaj brak zwrotu floty ani odzewu, I pytania czasami pasają jak rozkręcić UNI. WIem jak bo mam 20 znajomych co by chetnie zagrało ale odradzam im hre tutaj Cytuj
Revenge ツ Napisano 27 Października 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Października 2019 (edytowane) Naucz się najpierw składać poprawnie zdania, w odpowiednim miejscu stawiać przecinek itd. Nie mówię już o myleniu literek bo trzeba się domyślać Edit: pomijam już to ze nazwa tematu nijak ma się do nazwy działu ... post robiony na szybko bez użycia głowy. Edytowane 27 Października 2019 przez Revenge ツ Cytuj
adictiv2019 Napisano 27 Października 2019 Autor Zgłoszenie Napisano 27 Października 2019 nie bawie sie w poprawny jezyk w necie, Chce szybko napisać o co mi chodzi. odpowiadajcie raczej na temat a nie na bledy w pisowni Cytuj
Revenge ツ Napisano 27 Października 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Października 2019 Wlasnie przez te błędy nikt Cię nie zrozumie i nie będzie miał zamiaru odpisać na dziecinną składnie. Proste jak drut. Jak o zwrot floty tak napisałeś to się nie dziw ze jej nie dostałeś spowrotem. Cytuj
kiros Napisano 27 Października 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Października 2019 Nie wiem komu pisales w tej sprawie na uniwersum 9 czy 10, ale nic takiego nie otrzymalem. Cytuj
Leonardo_da_Vinci Napisano 27 Października 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Października 2019 Nie wiem komu pisales w tej sprawie na uniwersum 9 czy 10, ale nic takiego nie otrzymalem.Też pierwsze słyszę ??? Cytuj
nebu Napisano 28 Października 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Października 2019 Też pierwsze słyszę ???Do mmie też na u9 i u10 żadne zgloszenie nie wpłynęło. Cytuj
mirai99 Napisano 28 Października 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Października 2019 nie bawie sie w poprawny jezyk w necie, Chce szybko napisać o co mi chodzi. odpowiadajcie raczej na temat a nie na bledy w pisowniTy się nie bawisz w poprawny język, to my się nie będziemy bawić w w odpowiadanie na temat. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi