ElChupacabra Napisano 26 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2019 Cześć, mam pytanie - czy tutaj nieaktywne konta kiedykolwiek znikają, czy gromadzą się w nieskończoność? Na oryginalnym ogame było 30, czy 35 dni nieaktywności max, potem konto było kasowane. Tutaj to raczej niemożliwe, bo naliczyłem ze 40-50tys. nieaktywnych planet na U5, co daje licząc nawet 20 planet na gracza (a nie wszyscy mają 20) ponad 2tys. nieaktywnych kont. Spora część z nich jest mocno rozbudowana. To nie są konta porzucone po kilku dniach gry, przynajmniej spora część z nich. Gdyby konta były usuwane po 30 dniach oznaczałoby to, że setki graczy się rejestruje każdego miesiąca, gra kilka miesięcy, po czym porzuca grę... Patrząc na ilość graczy online to raczej mało prawdopodobne Nigdzie nie mogę się doszukać informacji o tym czy i kiedy nieaktywne konta są usuwane. Ktoś coś wie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 26 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2019 Konta nie są usuwane, zostają farmami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 26 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2019 dodam tylko od siebie że gracze lubieją farmy ( uprzejmie informuje iż słowo lubieją napisałem celowo i z pełną premedytacją ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2019 Nie no po co je kasować, skoro dają tyle chlebka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janzbik Napisano 10 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Czy nieaktywne konto może przejąć inny gracz? Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez janzbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter_97 Napisano 10 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janzbik Napisano 10 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Farma która była nie aktywna, nagle zmieniła nazwę i zaczęła się bronić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fin Napisano 21 Maja 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 Hehe normalka ja raz miałem tak lece sobie ba luzie na (il) nawet spr olalem a tu wtopa floty i nawet atak zrobil (pewnie nie taki jak planował ale zdziwił mnie nawet). Niektórzy wracają po b.dł. przerwie inni przejmują i tyle raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi