ElChupacabra Napisano 15 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2019 Witam, z tego co pokazują symulatory nie powinienem mieć żadnych strat w bitwie, bo osłony przekraczają dmg przeciwnika. Skąd zatem takie straty? http://uni5.ogam.online/rw.php?raport=685a13008a0932be89c2074456a7eb7606a30b9a&display=on Obrońca zaatakował z całkowitą mocą 53.877.694.440 w agresora. Tarcza agresora pochłonęła 53.877.694.440 punktów strat. Czyli tarcze pochłonęły wszystko, a mimo to straciłem 500k UT? SD wykluczam, bo po pierwsze systemy obronne ich nie posiadają, po drugie straciłem UT, które stanowiły mniej niż 50% floty, więc i tak by się SD nie aktywowały. To nie jest odosobniony przypadek, wielokrotnie traciłem jakąś część UT mimo tego, że zawsze wysyłam tyle OW, aby ich osłony pokryły cały dmg obrońcy. Czy to jest błąd w grze, czy może jakiś ukryty mechanizm, o którym nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirai99 Napisano 15 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2019 Chyba błąd wyświetlenia, bo pewnie wyświetla pełną ilość osłon OW+OT, a część/całość ognia leci najpierw w UT, i one giną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElChupacabra Napisano 16 Października 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2019 To symulator działa na jakimś innym silniku? Bo symulator pokazuje 0 strat jeśli zsumowana osłona jest większa niż dmg przeciwnika. Gdzieś jest błąd - albo w symulatorze albo w silniku walki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi