Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Proponuję kolejną zmianę w Ogam.

Rekordy są przeliczane tylko raz dziennie.

Moim zdaniem powinno podliczać tak, jak statystyki - co jedną godzinę.

Pozwoli to graczom, którzy fruwają aktywnie na złomowanie flotek, których właściciele lekceważą swoje latawce.

Taka zmiana spowoduje, że rekordy staną się czymś w rodzaju lotniczego zwiadu.

Kto nie pilnuje - frunie w reckach.

Dla ekowców też będzie to miła zmiana. Nie będą musięli czekać doby, żeby zaistnieć w rekordach.

edit

A żeby uniknąć maskowania flot przez flotkę top1, proponuję dodać zakładkę, która pozwalałaby przeglądać rekordy w zakresach:

1-10

11-20

21-30

itd.

Inne gry mają wyszukiwarki koordynatów graczy a u nas będą rekordy przeliczane co 1h z wyborem top, który nas interesuje. Dostęp do tego może być za astaty

Edited by Drop
Posted

Jestem na nie,żadna to zmiana;)kiros powinien pomyśleć o tych pomysłach które już dostał a taka kosmetyka jak i inne wprowadzana przez widzi misie jednego gracza jest.....wiadomo dla kumatych.

Posted (edited)

Anorexia grasz trochę nie feer.

Piszesz o pomysłach które dostał Kiros - od Ciebie.

Ale żaden z Twoich pomysłów nie został zapodany na forum.

Nowa giełda to też twój pomysł, nie powiem, bo dobry.

Ale powinieneś więcej pisać a nie w zaciszu PW ustalać zmiany w grze.

edit2

Pomijam niewyobrażalną ilość trytu którą sprzedałeś jeszcze w starej wersji handlarza.

Tam można było obserwować, kto i ile sprzedaje.

Teraz się nie da.

Strzał w dychę z pomysłem

Edited by Drop
Posted (edited)

Czy ja tu napisałem że mu zapodałem jakieś pomysły??Nieee...on sam miał pomysły i od innych musiał dostać też różne;)Co do giełdy to nie wyraziłem własnego zdania bo nie wiedziałem o zmianach jak chyba 99 % graczy,na ten temat ani nic podobnego;)to weszło z góry co mnie zaskoczyło skąd ten pomysł...różnie można na to patrzyć...dla sprzedających dobra opcja a dla kupujących porażka.

Nic wiele nie sprzedałem,bo malutko mam,tak dla informacji.zarobili tylko ci którzy na kręcili lewego Trytu ale to już inna historia;)chyba zostali wykasowani.

Edited by ANOREXIA
Posted

Od tego mamy sondy szpiegowskie, by wiedzieć czy czyjaś flota stoi.

Rekordy mają być dodatkiem to tego, a nie głównym narzędziem.

Mimo to rekordy mogły być by ze trzy razy dziennie aktualizowane

Posted

Akurat pamięć mi nie kuleje tak mocno i jak dziś pamiętam rozmowe z Tobą na Sb jak zadowolony opowiadałeś

że niedlugo wejdzie zmiana którą wciskasz Kirosowi więc sie teraz nie cofaj z dupą w tył że giełda to nie twój pomysł.

Potwierdzam.Nawet był wnisek, żebu Kiros potwierdziłą legalność twego trytu. Potwierdził miliony sprzedawanego trytu przez Anorexia, tryt zdobyty legalnie

Dziwne że na tak niskim lvl