Inik Napisano 2 Października 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Nie wszystko w opisach funkcji w grze jest dobrze opisane.Postanowiłem po ponad dwumiesięcznej grze podzielić się zdobytą wiedzą. Skracanie badań (dotyczy tylko danego badania, przy kolejnym wszystkie ceny i limity się zerują).By móc skrócić badanie o 10 dni to pierw trzeba je skrócić o 5 dniPierwsze dwa skrócenia badania po 10 dni kosztują po 150tys trytu. Każde następne 10 dni o 50% więcej, czyli trzecie skrócenie o 10 dni kosztuje 225tys, czwarte skrócenie 337,5tys itd w nieskończoność. Ochładzanie planety. Każde następne schłodzenie o jeden stopień kosztuje o 250 trytu więcej. Cena zatrzymuje się na 16.500 trytu. Wtedy każdy każdy kolejny stopień kosztuje tyle samo.Są limity w ilości użyć pakietu skracania badania o mniej niż 10 dni. Konkursy, losowanieMaksymalnie można postawić 100bln surowca. Czyli grając metodą progresji pamiętajmy o tym. Bardziej ma ta się uwaga na UNI testowego, tam grałem tą metodą i utopiłem kasę. Gdybym znał limit to bym nie grał zaczynając od 1bln.BudynkiZburzenie budynku kosztuje tyle co rozbudowanie go o jeden poziom. Czyli mamy np. budynek na poziomie 50, to za jego wyburzenie zapłacimy tyle ile kosztuje rozbudowa\nie go na 51 poziom. Nigdzie nie piszę, że zburzenie coś kosztuje.Wiadomości w grzePisząc do nowego gracza pamiętajmy, że nie może on nam odpisać. Wysyłać wiadomości w grze można od 1mld punktów o ile dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 19 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2023 Witam, pytanie do Admina lub kogoś kto posiada taką wiedzę. ''Są limity w ilości użyć pakietu skracania badania o mniej niż 10 dni. '' - ktoś udzieli informacji o tym jakie są to limity? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 22 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2023 Nie, tylko cena wzrasta po każdym zakupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Purtk Napisano 24 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2023 (edytowane) Istnieje możliwość kupienia 2 badan technologii za astaty Laserowej i Plazmowej a nie ma takiej możliwości dla technologii Jonowej. Admin Kiros moje pytanie brzmi ciekawi mnie dlaczego? Edytowane 24 Kwietnia 2023 przez Purtk błedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 25 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2023 Nie ja konstruowalem te pakiety i nie jestem w tym momencie odpowiedzieć dlaczego t.jonowa nie jest do kupienia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 25 Kwietnia 2023 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2023 (edytowane) W dniu 22.04.2023 o 08:03, kiros napisał: Nie, tylko cena wzrasta po każdym zakupie Komunikat gry Wykorzystałeś limit skrócenia czasu badania, dostępny jest tylko pakiet 10 dniowy. Jest określona ilość pakietów na 1 badanie? Edytowane 25 Kwietnia 2023 przez Bacho nie dopisałem wxzystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi