Jump to content

Błąd lotto

Guest †Zbojnik†

Recommended Posts

Posted

Witam, zauważyłem, że jest błąd w universum jackpot. 

Polega na tym, że dzisiaj rano sprawdzałem czy powinienem obstawić cyferki, jednakże napisane było, że typować można do 21:30 do dnia 29-09

Teraz spojrzałem i pokazuje, że już koniec przyjmowania zakładów. 
Lipna sprawa, bo obstawiam każde losowanie. Zawsze coś wpada tego trytku. To druga taka sytuacja, kiedyś myślałem, że po prostu przeoczyłem, jednakże nie, błędnie pokazuje daty. Kiros prosiłbym o sprawdzenie i ewentualną poprawę błędu.

28.09.2019 21:30:00
Koniec przyjmowania zakładów
Posted

Witam

Musisz patrzeć kiedy jest losowanie lotto.Zawsze jest we wtorki ,czwartki i soboty.

Też widziałem ,że jest zły dzien wpisany to sie pewnie zdarza ,ale trzeba wiedzieć kiedy jest losowanie i na to zwracać uwage.

Posted

Witam

Musisz patrzeć kiedy jest losowanie lotto.Zawsze jest we wtorki ,czwartki i soboty.

Też widziałem ,że jest zły dzien wpisany to sie pewnie zdarza ,ale trzeba wiedzieć kiedy jest losowanie i na to zwracać uwage.

Nie gram w lotto, tylko w universum jackpot. To, że wyniki są spisywane z lotto, to inna sprawa.

tak, to byl moj blad, zla date podalem i jeszcze wczoraj zmienilem

Aha, szkoda tylko, że już byłem w arbaicie, więc nie mogłem obstawić. 

Trudno... Błąd jednego, strata drugiego.