Inik Napisano 11 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2019 Hej Łapcie analizator raportów szpiegowskich Film instruktażowy Link do analizatorahttp://inik.pl/ogam Gadałem z kirosem, program jest legalny. Jest to wczesna wersja beta. Jeszcze nie jest brana np. obecność floty z raportów. W wynikach są wyświetlane tylko te cele, gdzie jest ponad 50mld surowca przeliczonego na deuter.Dalej na zielono w falach jest uproszczona suma ilości surowca 50% metalu + 50% kryształu + 50% deuteru,, Piszcie swoje uwagi, pomysły i hejty. PSGdyby ktoś chciał mi dać donajta za korzystanie z analizatora, to osuńcie z jego adresu "ogam": Poklikajcie, jest tam wiele metod dania donejta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viher Napisano 11 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2019 Siemka. Na pierwszy rzut oka wygląda mega! Co do uwag:Fajnie by było, gdyby to użytkownik miał ustalić od jakiej wartości surowców na planecie raporty mają być wyświetlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inik Napisano 11 Września 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2019 Co do uwag:Fajnie by było, gdyby to użytkownik miał ustalić od jakiej wartości surowców na planecie raporty mają być wyświetlane ZrobioneDałem do wyboru pięć opcji, od 10 50 100 200 i 300mld. Domyślnie jest ustawione na 100mld Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 11 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2019 Moim zdaniem trochę mija się z celem ponieważ traci się czas. Raportów i tak można maksymalnie 100 wyświetlić na raz. Wiec zanim skopiujesz wkleisz itd to już je ogarniesz. To tylko moje zdanie jest. Nie farmie wiec moge nie widzieć plusów. To nie jest hejt. Ogólnie robota fajna i fajnie ze Ci się chce ale można te chęci inaczej i na pewno bardziej pożytecznie wykorzystać Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inik Napisano 11 Września 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2019 Mi się wyświetla 1tys maksymalnie raportów.Folder wszystkie wyświetla po 100 wiadomościFolder raporty wyświetla po 1tys. Przy 100 raportach jasne, można ogarnąć je bez problemu ogarnąć szybciej. Zależy kto ile skanów ma zrobionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drop Napisano 11 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2019 (edytowane) W czym to niby pomaga, bo nie rozumiem zachwytu?Fajne były linki szpiegowskie, które Deusx zablokował.W sumie nie wiem dlaczego. Zaś zakładki też były zablokowane a nagle to cuś jest legalne?Z filmiku mało wynika. Opis by się przydał Edytowane 11 Września 2019 przez Drop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inik Napisano 11 Września 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2019 Co tu opisywać1. wchodzisz na strone z raportami2. CTRL+A, CTRL+C3. wchodzisz na tą moją stronę4. wklejasz raporty i klikasz w button Linki szpiegowskie,, przyznam się że zwróciłem uwage na ich budowe,, Prosto by było je zrobić przy celach.Jednak to by była już przesada,,, mamy normalnie klikać w grze,,,, Drop, zachwytu wielkiego nie będzie,,, to nie ma za nas grać.Jest to narzędzie dla tych co robią mapę UNI z idlakami. Ja czasem wykonuje po 1tys skanów i dopiero potem szukam celów. Pod taki styl gry to zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drop Napisano 11 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2019 A nie prościej zrobić skan 50 gal, wyeliminować złe cele, pofrunąć i w czasie lotu następne 50 gal?1000 skanów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman Napisano 12 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2019 (edytowane) Kawał dobrej roboty, jednak nie obraź się ale tą analizę trzeba nadal analizować, czyli czas nadal umykaU mnie wylicza tylko te gdzie same UT dają radę i ile ich wysłać, a to automatycznie do notatnika i obok przeglądarki mam koordynaty farm. Wyglądają mniej więcej tak 8 380 7 1 150 0008 376 7 1 050 0008 376 5 1 350 0008 375 7 1 450 0008 350 6 3 100 0008 350 6 1 550 0008 347 9 2 200 0008 347 9 1 100 0008 342 7 1 150 000 Potem tylko klepanie po klawiszach, i tak 100 po 100 nie więcej bo to dla mnie bez sensu, ja robię 1000 skan a te z przodu rozgrabione A kopiowanie i wklejanie raportów mamy niemal identyczne Edytowane 12 Września 2019 przez Szaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drop Napisano 12 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2019 Ja czasem wykonuje po 1tys skanów i dopiero potem szukam celów. Pod taki styl gry to zrobiłem. Trzymacie po kilka (kilkaset) tysięcy wiadomości w skrzynkach, to nie dziwne, że serwer zamula.Trochę myślenia nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman Napisano 12 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2019 Drop nigdy się do ciebie nie odzywałem, bo niby poco.Dzisiaj jednak coś powiem.Ty naprawdę jesteś z jakiegoś innego światu.Te twoje wywody do różnych tematów nigdy jeszcze nie trafiły w sedno zagadnienia.Obejrzyj proszę dobranockę i idź spać, proszę !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inik Napisano 12 Września 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2019 Drop, jest cośU mnie wylicza tylko te gdzie same UT dają radę i ile ich wysłać, Myślę nad jakimś prostym symulatorze walk, by obliczało co do UT dołączyć w razie potrzeby. Może wiecie czy są jakieś gotowce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman Napisano 12 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2019 Też o tym myślałem, jednak pozostawiłem to jak jest bo przydawało mi się za czasów Deusa.Dzień farmera polegał na tym by tylko transporterami latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inik Napisano 13 Września 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2019 Dzień farmera polegał na tym by tylko transporterami latać W sumie to wystarcza na każdy dzień, ja samymi UT latam,,, chociaż ostatnio zaczynam rozwalać mniejsze bunkry idlakom. Przez co powoli flotka mi się rozbudowywuje, kto wie, może flociarzy zaatakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drop Napisano 16 Września 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2019 W sumie to wystarcza na każdy dzień, ja samymi UT latam,,, chociaż ostatnio zaczynam rozwalać mniejsze bunkry idlakom. Przez co powoli flotka mi się rozbudowywuje, kto wie, może flociarzy zaatakuje. Link do analizatorahttp://inik.pl/ogamGadałem z kirosem, program jest legalny.Jest to wczesna wersja beta. Jeszcze nie jest brana np. obecność floty z raportów.W wynikach są wyświetlane tylko te cele, gdzie jest ponad 50mld surowca przeliczonego na deuter.Dalej na zielono w falach jest uproszczona suma ilości surowca 50% metalu + 50% kryształu + 50% deuteru,,Piszcie swoje uwagi, pomysły i hejty.PSGdyby ktoś chciał mi dać donajta za korzystanie z analizatora, to osuńcie z jego adresu "ogam": Poklikajcie, jest tam wiele metod dania donejta No to piszę.Grasz z mała około 60 dni. Data rejestracji na forum to 15 lipiec a masz już sporo w statystykach: 6 * inik http://ogam.online/skins/epic/img/m.gif 20.971 to około 350 ataków dziennie.czy to dużo, czy mał?Ja uważam, że za dużo jak na tak krótki czas gry i w sumie za mało jak na wiedzę, którą się chwalisz "analizator" Morał nasuwa się sam.Pachnie nieczystą grą.Odejmując czas, który potrzebujesz na pisanie programów i na zabawę na U testowym, średnia ataków jest dużo wyższa.tyle ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inik Napisano 16 Września 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2019 Pisałem już, że statystyki są lipne. 200-300 farm kilka razy w tygodniu, po 2 -5 fal każda i 21tys wygranych walk szybko się napyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi