mirai99 Napisano 28 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2019 Czemu teraz można tylko 15 kuponów kupić na jedno losowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cycu Napisano 28 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2019 Bo jest za duża szansa trafienia 6 przy wiekszej ilości kuponów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANOREXIA Napisano 28 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2019 Ciekawe czy na wszystkich Uniach tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inik Napisano 28 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2019 Bo jest za duża szansa trafienia 6 przy wiekszej ilości kuponów Jesteś pewien? Szansa trafienia 6 to 1 do 14mln.Nawet wypełnienie 10tys kuponów to bardzo mała szansa trafienia 6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANOREXIA Napisano 28 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2019 Administrator tak zarzadzil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inik Napisano 28 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2019 @ANOREXIA, czy za Twoją sprawką ta zmiana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANOREXIA Napisano 28 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2019 Nie wiem co masz na mysli..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inik Napisano 28 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2019 Ten limit całkiem nie tak dawno się pojawił, wtedy gdy zacząłeś sprzedawać tryt w dużych ilościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANOREXIA Napisano 28 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2019 Zbieg wydarzeń i tyle.duże ilości?po 50k tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drop Napisano 28 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2019 Z wałka w Lotto z poprzedniej edycji, w grze pojawił się tryt w miliardowych ilościach.Już zawsze będzie wypływał z kont do obiegu.Rozmaitymi kanałami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 28 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2019 Na innych uniwersa jest bez limitu, ze wzgledu na to ze tam i tak mozna kupowac surowce i w takim przypadku nie widze powodu zeby byl jakikolwiek limit.Uniwersum 10 jest jedyne na ktorym nie mozna kupowac surwcow a dzieki duzej ilosci kuponow mozna szybko nabyc spore ilosci trytu, dzieki ktorym mozna zarobic mase surowca.Wlasnie dlatego jest limit na uniwersum 10 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANOREXIA Napisano 28 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2019 Wszystko na temat.wyjaśnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 28 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) Ja między innymi byłem za tym, aby ograniczyć ilość kuponów. To było bez sensu, dodam że sam kupowałem podczas jednego losowania około 100 kuponów i z jednego losowania przy nawet najmniejszym szczęściu miałem około 1mln trytu. Wyobraźmy sobie że ktoś daje 200 bliźniaczych kuponów i trafia na nich trójkę... taki Jegomość ma wtedy 20mln trytu i 1000 astatów, szansa na trafienie trójki to chyba 1;59... więc szansa realna jest. Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez faziee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 28 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2019 Na innych uniwersa jest bez limitu, ze wzgledu na to ze tam i tak mozna kupowac surowce i w takim przypadku nie widze powodu zeby byl jakikolwiek limit.Uniwersum 10 jest jedyne na ktorym nie mozna kupowac surwcow a dzieki duzej ilosci kuponow mozna szybko nabyc spore ilosci trytu, dzieki ktorym mozna zarobic mase surowca.Wlasnie dlatego jest limit na uniwersum 10 Pozdrawiam zgadzam się w 100% Panowie nie róbmy sobie jaj, 15 kuponów to wystarczająca ilość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANOREXIA Napisano 28 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2019 150 było by super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inik Napisano 29 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2019 Ja między innymi byłem za tym, aby ograniczyć ilość kuponów. To było bez sensu, dodam że sam kupowałem podczas jednego losowania około 100 kuponów i z jednego losowania przy nawet najmniejszym szczęściu miałem około 1mln trytu. Wyobraźmy sobie że ktoś daje 200 bliźniaczych kuponów i trafia na nich trójkę... taki Jegomość ma wtedy 20mln trytu i 1000 astatów, szansa na trafienie trójki to chyba 1;59... więc szansa realna jest. 100 kuponów, czyli trafimy minimum41 jedynek, 20k trytu każda, czyli 820k trytulub13 dwójek, 30k każda, czyli 390klubjedną trójkę, czyli 100k trytu. Tutaj nie ma gry systemowej, więc trafiając trójkę, nie dostaniemy wygranej za dwójki i jedynki,,,więc1 x 100k trytu+12 x 30k trytu = 360k+28 x 20k trytu = 560k=1020k trytu Z matmy super nie jestem,, ale wychodzi ~ że 100 kuponów daje 1m trytu.Oczywiście 100 kuponów postawione na jedno losowanie,,, ponieważ każde losowanie to zdarzenie niezależne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi