Inik Posted August 6, 2019 Report Posted August 6, 2019 Coś chyba jest nie tak z badaniami. Dziś kliknąłem po 9 rano badania, wybrałem tech komputerową. Miało się badać ponad 4h. Po chwili patrze nic się nie bada, a kolejny poziom komputerowej ponad 8h.Dałem w takim razie do badań kolejny poziom komputerowej. Też tak macie czasem? Ja chyba z trzeci raz,,, na kilku godzinnych badaniach to nie problem że się coś oszukuje,,, ale przecież można anulować kilkudniowe badania i dawać je ponownie, aż będzie ten błąd. Gram na UNI10 Quote
Inik Posted August 6, 2019 Author Report Posted August 6, 2019 (edited) Teraz patrze,,, po jednej godzinie od dania badania na 8h,,, brak badań w toku i kolejny poziom komputerowej 12h,,,, ale chyba poziom się nie podniósł Coś jest nie tak. editpoziom OK, koszt kolejnego poziomy zgadza się wedle wzoro 400k 600d *2 za każdy poziom Edited August 6, 2019 by Inik Quote
Recommended Posts