Drop Napisano 8 Sierpnia 2019 Autor Zgłoszenie Napisano 8 Sierpnia 2019 U5ja5ir Bug using ekspedycje 20.09.2011 15:05:15 19.01.2038 4:14:07 deusx6 Guantanamo ja5ir(i I) Szpieguj Wyślij wiadomość Dodaj do buddylistyNadal konta z banem do 2038 są w grze. Niebywałe. Reset to tylko kwestia czasu Cytuj
marshall Napisano 8 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpnia 2019 U5ja5ir Bug using ekspedycje 20.09.2011 15:05:15 19.01.2038 4:14:07 deusx6 Guantanamo ja5ir(i I) Szpieguj Wyślij wiadomość Dodaj do buddylistyNadal konta z banem do 2038 są w grze. Niebywałe. Reset to tylko kwestia czasuTy sam sie zresetuj moze .... MOCZAR dodał reakcję 1 Cytuj
Fin Napisano 13 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpnia 2019 Ułatwić start i grę np: Nowe uni: a) bez banku + promocyjna cena na astatyb) dobra reklama (np komplet oficerów na start przez 3 tygodnie)c) po 50 astatów na start Stare uni:a) wydłużenie ochrony dla nowych graczy (nawet do 2 mieś, oczywiście nie dotyczyłoby i-dlerów)b) udostępnienie >informacji o przejmowanych kontach (min to techy boj/ochr/opancerz, szpiegowska, laserowa, jonowa, plazmowa, nadprzestrzenna, ekspedycji)c) bobusy przy zakupie astatów (np +10%) Nowe i stare uni:Konkursy promujące aktywność.Konkursy promujące regularną grę. Burza mózgów w celu wymyślenia skutecznych metod promocji gry Cytuj
MrWhite Napisano 14 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpnia 2019 Witam,Wszedłem na serwer zaraz po otrzymaniu informacji ze zmienił się właściciel ze będą zmiany itd. (czyli coś około maja ? ) i zaglądam tutaj od tych kilku miesięcy co jakiś czas z myślą ze może coś tam poklikam.Jednak od tych kilku miesięcy obserwuje ze nic się nie zmieniło, nadal nie możecie się dogadać, a decyzyjność admina jest na poziomie -1.Adminie ile tak naprawdę powstało nowych kont od czasu postawienia serwera na nogi ?Ile z tych kont jest aktywnych powyżej miesiąca dwóch, trzech ?Jaki sens ma gra dla nowego gracza na starym serwerze ?Kto o zdrowych zmysłach straci czas po to aby latać po idlerach, zbierać surkę stawiać flotę tylko po to aby pozbyć się jej po kilku miesiącach ulegając przeciwnikowi który buduje konto latami i ma wszystko wyśrubowane (napędy, techy. floty)Leśne dziadki chcą dalej klikać ? Po co ? dla rekordów i cyferek ? Postaw im serwer przenieś konta wszystkim którzy się zgłoszą, niech klikają dalej mają po kilka kont na starych uni ? przenieś wszystkie niech grają jak chcą nawet na multi jeśli sprawia im to przyjemność…. Skuzi dodał reakcję 1 Cytuj
mg4 Napisano 14 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpnia 2019 Sura za astaty i problem z głowy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi