Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

U5

ja5ir Bug using ekspedycje 20.09.2011 15:05:15 19.01.2038 4:14:07 deusx

6 Guantanamo ja5ir(i I) Szpieguj Wyślij wiadomość Dodaj do buddylisty

Nadal konta z banem do 2038 są w grze. Niebywałe.

Reset to tylko kwestia czasu

Napisano

U5

ja5ir Bug using ekspedycje 20.09.2011 15:05:15 19.01.2038 4:14:07 deusx

6 Guantanamo ja5ir(i I) Szpieguj Wyślij wiadomość Dodaj do buddylisty

Nadal konta z banem do 2038 są w grze. Niebywałe.

Reset to tylko kwestia czasu

Ty sam sie zresetuj moze ....

Napisano

Ułatwić start i grę np:

Nowe uni:

a) bez banku + promocyjna cena na astaty

b) dobra reklama (np komplet oficerów na start przez 3 tygodnie)

c) po 50 astatów na start

Stare uni:

a) wydłużenie ochrony dla nowych graczy (nawet do 2 mieś, oczywiście nie dotyczyłoby i-dlerów)

b) udostępnienie >informacji o przejmowanych kontach (min to techy boj/ochr/opancerz, szpiegowska, laserowa, jonowa, plazmowa, nadprzestrzenna, ekspedycji)

c) bobusy przy zakupie astatów (np +10%)

Nowe i stare uni:

Konkursy promujące aktywność.

Konkursy promujące regularną grę.

Burza mózgów w celu wymyślenia skutecznych metod promocji gry ;)

Napisano

Witam,

Wszedłem na serwer zaraz po otrzymaniu informacji ze zmienił się właściciel ze będą zmiany itd. (czyli coś około maja ? ) i zaglądam tutaj od tych kilku miesięcy co jakiś czas z myślą ze może coś tam poklikam.

Jednak od tych kilku miesięcy obserwuje ze nic się nie zmieniło, nadal nie możecie się dogadać, a decyzyjność admina jest na poziomie -1.

Adminie ile tak naprawdę powstało nowych kont od czasu postawienia serwera na nogi ?

Ile z tych kont jest aktywnych powyżej miesiąca dwóch, trzech ?

Jaki sens ma gra dla nowego gracza na starym serwerze ?

Kto o zdrowych zmysłach straci czas po to aby latać po idlerach, zbierać surkę stawiać flotę tylko po to aby pozbyć się jej po kilku miesiącach ulegając przeciwnikowi który buduje konto latami i ma wszystko wyśrubowane (napędy, techy. floty)

Leśne dziadki chcą dalej klikać ? Po co ?  dla rekordów i cyferek ? Postaw im serwer przenieś konta wszystkim którzy się zgłoszą, niech klikają dalej mają po kilka kont na starych uni ? przenieś wszystkie niech grają jak chcą nawet na multi jeśli sprawia im to przyjemność….